2821
2789
عنوان

تغذیه نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 48 پست
عزیزم🥺🥺🥺دردش و تسکین میدن نمیشه شیرشو عوض کنه؟

شیرش اول ar بود هم‌بوی ماهی میداد و هم خیلی غلیظ بود خسته میشد تا از سرشیشه بکشه. اونو که خورد یه ماه وزن نگرفت. بعد پپتی دادیم بهتر بود اما با مصیبت میخوره. مثلا باید ببرمش پارک که حواسش پرت بشه بخوره یا تو خواب یه مقداری بخوره. اینقدر شیراش مزخرف بودن  واسه گرسنگی گریه نمیکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیرش اول ar بود هم‌بوی ماهی میداد و هم خیلی غلیظ بود خسته میشد تا از سرشیشه بکشه. اونو که خورد یه ما ...

عزیزکم

هوف سخته

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ممنون از همگی

شیر نخوردن نوزاد بدترین کابوس یه مادره. ایشالا همه بچه ها بتونن شیر مامانشونو بخورن 

لطفا اگه نوزادی دیدید که نمیخوابه و گریه میکنه به خونوادش بگید بابت ریفلاکس چکش کنن. پسر من هیچ علامتی نداشت اما پیش میومد تا ۱۰ ساعت نمیخوابید و گریه میکرد.شبی که اولین بار دارو خورد و خوابید من باورم نمیشد تا صبح منتظر بودم دوباره جیغ بزنه و بیدار شه که نخوابه. اما داروش معجزه کرد.ما نمیدونستیم بی تجربه بودیم و دست تنها و پسرم دوماه عذاب کشید تا مشکلش خیلی اتفاقی مشخص شد. ممنون از همگی من ایشالا با روزی یکی دو قاشق تو ماه پنجم غذاشو شروع میکنم