2777
2789
عنوان

حانمای پیتزا پز بیاین لطفا

319 بازدید | 18 پست

خانما من میخوام پیتزام نونش هم خودم درست کنم توی سینی خود فر حالا چقد حرارت بدم و اینکه بعدکه موادمو ریختم ازکجا بدونم الان پیتزام درست شده

.............................

اول سینیتو چرب کن بعد خمیرتو پهن کن بعد 5دقیقه خالی بزار تو فر نیم پز بشه بعد مواد پیتزا رو بچین روش دوباره بزار تو فر تا زمانی که پنیر پیتزات طلایی بشه بمونه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پنیراش طلایی شدینی پخته مال من توتوسترخوب نمیشه توپیتزاپزدرست میکنم اصلا نمیچسبه خعلییی ام خوشمزه میشه

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

خمیری ک خودت درست کردی رو حتما حتما نازک بکش کف سینی

بد با چنگال سوراخ کن و حتما حتما هم سس بزن روی خمیر بداز اینکه مواد پیتزا رو چیدی رو خمیر آب اسپری کن رو کل مواد.

اول حرارت پایین رو روشن کن بزار روی۱۵۰ و سینی رو بزار طبقه  وسط بد از ۱۰ دیقه خمیر از زیر پخته شده

حالا حرارت بالا رو هم روشن کن ۱۰ دیقه از بالا بپزه و پنیرش آب بشع

من همیشه با خمیر جادویی درست میکنم با این روش 

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

من نون اماده میگیرم. 

ولی فکر نکنم خمیر نون پیتزا رو نیازی باشه جدا بپزی! 

باید خمیر رو پهن کنی، روش سس بزنی ، بعد پنیر، بعد مخلفات، بعد باز پنیر، بعد هم اگه خواستی دلمه و... 

وقتی پنیر کاملا خلا پخته و آب سده گرفت یعنی پیتزا آماده هست، میتونی شعلهها ی بالای فر روشن کنی تا روی پیتزات برشته به. 

توی همین بین خمیر پیتزات هم میپزه.قطر خمیر نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشه.اندازه ی قطر نون تافتون. 

قبل از زدن سس به روی خمیر، با چنگال خمیر رو سوراخ سوراخ کن تا خمیر پف نکنه بعد از پخته شدن. 

فکر کنم زمان پخت 20 دقیقه یا نهایتا 25 دقیقه بشه. 

دمای فر رو من 180 میذارم چون نون اماده هست، ولی شما بذار 220 چون خمیر هست، نه نون اماده. 

یه ظرف آب هم موقع پخت پیتزا بذار توی فر تا نون پیتزات خشک نشه 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

من تو توستر درست میکنم

خمیرو پهن میکنم موادو میریزم روش

توستر از قبل با دمای ۱۸۰   ۱۵ دیقه گرم میشه

سینی رو میذارم طبقه وسط با دمای ۱۵۰ نیم ساعت

روش هم با دمای ۲۰۰ ۱۰ دیقه طلایی میشه

حواست باشه پنیرت نسوزه

اول سینیتو چرب کن بعد خمیرتو پهن کن بعد 5دقیقه خالی بزار تو فر نیم پز بشه بعد مواد پیتزا رو بچین روش ...

خوب حرارت بالا یا پایین چه برا خمیرتنها چه مواد یا چنددرجه حرارت باشه

من تو توستر درست میکنم خمیرو پهن میکنم موادو میریزم روش توستر از قبل با دمای ۱۸۰   ۱۵ دیقه گر ...

چند دقیقه حرارت پایین چنددقیقه بالا

چیکار کنم خمیرش خشک نشه