من نون اماده میگیرم.
ولی فکر نکنم خمیر نون پیتزا رو نیازی باشه جدا بپزی!
باید خمیر رو پهن کنی، روش سس بزنی ، بعد پنیر، بعد مخلفات، بعد باز پنیر، بعد هم اگه خواستی دلمه و...
وقتی پنیر کاملا خلا پخته و آب سده گرفت یعنی پیتزا آماده هست، میتونی شعلهها ی بالای فر روشن کنی تا روی پیتزات برشته به.
توی همین بین خمیر پیتزات هم میپزه.قطر خمیر نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشه.اندازه ی قطر نون تافتون.
قبل از زدن سس به روی خمیر، با چنگال خمیر رو سوراخ سوراخ کن تا خمیر پف نکنه بعد از پخته شدن.
فکر کنم زمان پخت 20 دقیقه یا نهایتا 25 دقیقه بشه.
دمای فر رو من 180 میذارم چون نون اماده هست، ولی شما بذار 220 چون خمیر هست، نه نون اماده.
یه ظرف آب هم موقع پخت پیتزا بذار توی فر تا نون پیتزات خشک نشه