2777
2789
عنوان

دوستان طلاق دادن راحته از طرف مرد!؟خواهشا جواب بدین تو این مسیله

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 101 پست
وقتی همه اموالش و زده به اسم خانوادش یعنی مطمئنا طلاق و پیش بینی می‌کنه که جدا شید  اومد و مردش ...

اره یه عوضیه ک دومی نداره کلا دروغ میگه تنها خوبیش اینه میدونم خیانت نمیکنه میمیره یرای ی تومن پول ولی بعید میدونم پول بده برای مهریه موندم چجور میخواد مهریه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من خودم مرد هستم نمیتونم اظهارنظر کنم  ولی بیشتر بخاطر غرورشه که موقع قهر کردن نمیاد الت ...

اره خیلی غرور داره خیلی غده خستم کرده هیچ‌منت کشی نمیکنه دلخوری کوچیک باشه از دلم درمیاره ها ولی اینجور دعواهامون بشه اصلا نمیاد چون مطمینه میرم سمتش ایندفعه نرم ممکنه بیاد سمتم!؟

چرا؟ خودت دلت به جدایی نیست؟ بچه های اینجا از ذکر یا ودود حاجت گرفتن شماهم با خودت زمزمه کن 😔

خیلی دوستش دارم با اینکه خستم کرده 😞چون وقتایی ک خوبه واقعا خوبه ولی پاش برسه چنان بد میشه ک میگی اون ادم خوبه ممنونم گلم. حتما ایشالله که مشکل همه حل شه

چرا؟ خودت دلت به جدایی نیست؟ بچه های اینجا از ذکر یا ودود حاجت گرفتن شماهم با خودت زمزمه کن 😔

حالا اون یه چرتی برای خودش آورده اما مشاوره تصمیم میگیره ما باید طلاق بگیریم یا نه مرسی...من خودم یه ختم برداشتم ازش حاجت گرفتم 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
نزار قبح این کار (طلاق) ریخته بشه به نظر من با سیاست رفتار کن لج نکن چون میگی قصد جدایی و رفتن ندار ...

دقیقا شوهر منم اینجوریه اصلا کوتاه نمیاد همون اصلا سیاست ندارم دیگ ار خونوادش کلشون حالم بهم میخوره بس ک بخاطرشون دعوا کردیم

اره خیلی غرور داره خیلی غده خستم کرده هیچ‌منت کشی نمیکنه دلخوری کوچیک باشه از دلم درمیاره ها ولی این ...

والا بستگی داره غرورش تا چه اندازه باشه...اگه واقعا دلتنگت باشه...باید اون اول پیام بده

البته نباید اینجوری باشه که همیشه تو دعواهای بزرگ شما کوتاه بیای

اگه همش شما بخوای کوتاه بیای...تبدیل به عادت میشه براش

با این که درک میکنم که دلت تنگ میشه براش...

ولی به خودت اجازه نده که توی هر دعوایی شما بری سمتش...

حالا اون یه چرتی برای خودش آورده اما مشاوره تصمیم میگیره ما باید طلاق بگیریم یا نه مرسی...من خودم یه ...

مشاوره طلاق؟؟!من واقعا زندگیمو‌دوس دارم چیز به ظاهرکوچیکه اما خوب درکم نمیکنخ

مشاوره طلاق؟؟!من واقعا زندگیمو‌دوس دارم چیز به ظاهرکوچیکه اما خوب درکم نمیکنخ

عزیزم مشاوره میفرستن که به تفاهم برسید اگر نرسیدین میگن نمیرسن به تفاهم گزارش صدور گواهی عدم امکان سازش میزنن وقت میبره طلاق از طرف مرد یه 7 ماهی هست

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
😔ولی همش میترسم بره درخواست طلاق بده و تموم دیگه

اگه دیدی جدیه باهاش حرف میزنی طلاق ک به این راحتیانیست،مردباید وقتی طلاق میده مدرک محکم داشته باشه مهریه بده طلاهاشوبده جهیزیشوبده نفقشوبده عزیزمن الکی که نیست بگه زنموطلاق میدم دادگاهم بگه بروطلاقش بده

هرچه دادم به اوحلالش باد