2777
2789
عنوان

چی کار کنم نمازخون بشم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همین الان میخواستم پاشم اما سرکارم و نمیتونم تا تایم کاریم تموم بشه بعضی وقت ها میگم شاید چون ...

تایم نماز ندارین؟؟اگ‌دارین قبلترش ک میری دستشویی وضوهم بگیر 

اگ‌ندارین عادت کن واس ساعات تو خونه زنگ‌هشدار بزار دعا پخش بشه یا قرآن صوتی بزار بخونه بعد برو وضو بگیر آماده بشی واس نماز همزمان بزار قرآن پخش بشه  

از خود خدا و اماما خیلی بخواه که کمکت کنن. از یه جایی به بعد میبینی مشکلت حل میشه.

سعی کن گناه نکنی. گناهای کوچیکو ترک کن تا به حاجتت برسی.

توصیه میکنم کتاب (چگونه نماز خوب بخوانیم) استاد پناهیان را بخونی یا صوت سخنرانیش را گوش بدی.

اگه اونو دوست نداشتی مبحث (نماز سکوی پرش)استاد شجاعی را گوش بده.

🥲🥲🥲🥲

میشه برا من دعا کنی؟ مطمئنم خیلی پاکی

زیاد استغفار بگو و صلوات بفرست سعی کن بیشتر وقتا وضو داشته باشی اینطوری تنبلیت نمیشه چون وضو گرفتن کار سختیه😂اذان که گفتن همون موقع بخون هرچی بگذره خوندنش سخت تره

کتابایی که درباره ی نماز هست یا اثاری که درباره بی نمازی هست و بخون

۴ تا کلمه عربی رو تکرار کردن مهم نیست اول ببین خدا کجای زندگیته ببین ۴ باری که خم و راست میشی ۴ بارم غیبت میکنی ؟؟ دل کسی و میشکنی؟ پشت کسی حرف میزنی؟ خیرت به چند نفر میرسه ؟ اگر دیدی اینا رو داری همه نمازم میتونی بخونی 

گوشیت رو تنظیم کن سر اذان زنگ بزنه با اذان باد صبا رو فعال کن

من بعضی وقت ها برای کارهایی که انگیزه ندارم انجامشون بدم یا حوصله ندارم یک دفتر دارم روش تیک میزنم که فلان کار انجام شد

خیلی وقت ها به خاطر همون تیک بلند میشدم کارامو میکردم