من خودم برام اتفاق افتاده تو تایم پریودیم پدرم توی دسشویی نوار یا لکه خون دیده ولی هیچوقت ب روم نیاورده خودش تمیز کرده و توی اون تایم بیشتر مواظبمه چون شعورش میرسه میدونه این یه امر طبیعیه و من تو اون تایم پریودی از نظر روحی و جسمی اوکی نیستم و پدر من دوس نداره استرس و خجالت کشیدن از بقیه رو هم بهم تحمیل کنه
حالا شما فک کن یه دختر ۹ ساله ک تازه پریود شده تمام دردش یطرف قراره چ استرسی بکشه ک وای نکنه بابام یا داداشم بفهمه
چرا همچین ترسی باید تو وجود یه بچه بندازین؟
یجوری رفتار نکنین ک این موضوع بی حیاییه و پدرش اگ بفهمه ابروش میره
اتفاقا باید پدرش بدونه تا این دختر توی اون تایم کمتر اذیت بشه
خیلیا هستن توی ماه رمضون حتی موقع سحر از خواب بیدار میشن ک پدر یا برادرش نفهمن این دختر پریوده
چرا انقد ب خودتون ظلم میکنین آخه اسمشم گذاشتین حیااااا
بعد ب اونی هم ک ازین موضوع خجالت نمیکشه میگن بی حیا😂
دیشب توی سایت میگفتن نوار بهداشتی رو باید بزارین توی پلاستیک مشکی ک کسی نبینه چرا؟ چون بی حیاییه
شما میری نوار بخری فروشنده ای ک مرد هست و نوار بهداشتی رو میزاره توی پلاستیک میده دستت اون ببینه مشکلی نیس؟ ولی اگ تو خیابون کسی ببینه دستت بی حیاییه؟ آخه فروشنده دکتره بهتون محرمه 😁 بخدا یچیزایی تو این سایت من میبینم حس میکنم تو زمان انسان های نخستین زندگی میکنم بااین طرز فکراشون
مردم کشورهای دیگ ب دنبال پیشرفت و هدف هاشونن مردم ماهم درگیر اینن کی نوار بهداشتیش رو گذاشته تو پلاستیک مشکی یا بی رنگ😂