2777
2789

من تنها تغییری که توی بارداری داشتم نمک خیلی کم میخوردم و خیارشور. چون بشدت ورم میکردم با نمک. 

قبل بارداری هم رژیم میگیرم که لاغر کنم زیاد داغون نشم

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

توی پریود هم ترشیجات نمیخورم و توی دستشویی هم مستقیم هم آب به خودم نمیریزم 

روی زمین سرد هم توی پریودی نمیشینم. از بچگی اینا رو به ما گفتن

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم و تنبلی  تخمدان دارم

سعی میکنم تا حدودی رعایت کن 

دکتر به من گفت ۵ روز در هفته روزی نیم ساعت پیاده روی تند داشته باشی جوریکه عرق کنی 

چربی دور شکمتو کم کنی

غذهای فست فودی و مضر ممنوع

محصولاتی که قند مصنوعی دارن مثل کیک و کلوچه و نوشابه... ممنوع

سردیجات زیاد مصرف نکن

بیشتر سبزیجات مصرف کن 

از ناراحتی و غم و غصه  و موقعیت های اعصاب خورد کن دوری کن

خواب شبانه کافی داشته باش دکترم گفت شبا سعی کن زود بخوابی چون هورمونهای زنانه فعال میشه و اگه تا دیر وقت بیدار بمونی این اتفاق نمیوفته و باعث اختلال میشه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
توی پریود هم ترشیجات نمیخورم و توی دستشویی هم مستقیم هم آب به خودم نمیریزم  روی زمین سرد هم تو ...

اخه من ترشحات صورتی چند روز قبل پریود دارم و تنبلی تخمدان میگن تغییر سبک کمک میکنه

مرسی عزیزم برا شما تاثیر داشت؟

من بیشتر از یکساله درگیرم و دو سه ماهه این تغییرات رو ایجاد کردم هنوز وقت نکردم برم دکتر برای کنترل که ببینم تاثیری گذاشته روم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
من مجردم و تنبلی  تخمدان دارم سعی میکنم تا حدودی رعایت کن  دکتر به من گفت ۵ روز در هفته ...

همه اینها رو فلورا تاجیک تو پیج bardari_flora  تو هایلایت تنبلی تخمدان گفته من تو پیج اون دیدم و انجام دادم .