2777
2789
خواهر شوهرت داره تو رو میچزونه ولش کن خب مجبور نیستی با جاریت زیاد صحبت کنی یا محلش بدی

چرا به نظرت ؟

چرا من که از جونم براشون مایه میزاشتم الان همچین ضدم

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
کار نمیکنی یعنی؟

نه هیچی 

چه دلیلی داره کار کنم وقتی با دعوت قبلی میرم 

مگه هر روز اونجام ک بخوام کار کنم 

هفته ای یک بار دو هفته ای یک بار فقط خونه مادرشوهرم میذم

عین خانوم میرم عین خانوم میام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا آخر نخوندم ولی من خودم جاری زرنگه هستم ن اصلا با کسی دهن ب دهن میشم  ن با کسی کاری دار ...

میشه بگی چچطپری هستی؟

من هیچوقت بد نگفتم سر سفره همش اسم سمیه بود سمیه مرغ بریز سمیه نوشابه یا دلستر  سمیه دوغ می ...

تو چرا رفتی تو نخش؟؟؟؟خیلیم بهتر ک بهت کار نمیدن و کار نمیخان ...حالا اگ هی فلان چیز میخاستن خوب بود ....ب موقعش تو کاسه اونم میزارن و اونم صداش درمیاد ...اصلا توجه نکن فقط میخان حرص تورو درارن

بخدا منظوری نداشتم باورت میشه یه دفعه جایی بودیم سمیه نبود خواهر شوهرم می‌گفت کاش بود گفتم چرا گفت ...

هوم ادم زرنگیه ؟

معلومه ادمای زرنگ رو دوست دارن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
همون موقه با خنده میگفتی والا ماها ک جبرانی ندیدیم😂😂  سعی کن زیاد ارتباط نداشته باشی خیلی خی ...

نمیشه بابا....

همان مونده تو جمع شون نرم 

من هیچوقت بد نگفتم سر سفره همش اسم سمیه بود سمیه مرغ بریز سمیه نوشابه یا دلستر  سمیه دوغ می ...

وقتی تو روی طرف می گید ظرف شستن براش وظیفه هست یعنی بد گفتن و طعنه و تحقیر

پس نباید انتظار جواب خوبی داشته باشی

دفاع خواهر شوهرت هم درست بوده چون ایشون وظیفه ای نداره و لطف کرده. لطفا با بقیه محترم برخورد کنید که بقیه هم خودشون رو موظف بدونن با شما محترم باشند. 

چقدر تو نخ این جاری رفتی

خواهرشوهرتونم احتمالا ناخواسته داره حسادت شما رو بیشتر تحریک میکنه

اصلا برات مهم نباشه مثل همیشه باش

مگه برای رضایت اونا باید زندگی کنی .

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

چرا اینقدر رفتی تو نخش🥶🥶ول کن بابا،دوست نداره با تو جایی بره دیگه،منم دوست دارم تنها باشم،درمورد ظ ...

اون زمانی که من میشستم اینا بچه بودن نمیفهمیدن