2777
2789

خانما چند وقتیه شوهرم هم هی بهم میگه نگرانتم خواب تو دیدم با داداشم بودی و اینا 

منم خودم چندین باره خوابشو میبینم که دستمو گرفته و اینا 

اصلا در موردش هیچ کدوممون فکر نمیکنیم 

ولی هی دو تامون هم خواب بد میبینیم 

برادرشوهرم مجرده یجوریاییی هم احساس میکنم این روزا صمیمی شده هی احساس میکنم فرصت پیدا میکنه به دلایلی به خاطر گرفتن کنترل و ..به دست دست بزنه 

حالم بهم میخوره دیگه چیکار کنم ؟

مخصوصا که یهو شب شوهرم از خواب پرید نفس نفس زنان به خاطر این خواب همیشگی بیشتر دارم مور مور میشم 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما شوهرت تو فکرش هست ک نکنه برادرش.... برا همین خواب میبینه

رابطه رو کم کم کن با برادرشوهر 

کنترل خواست خودش برداره لباس مناسب جلوش بپوش 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

بهش علاقه نداری عزیزم؟شاید پیش شوهرت حرفی زدی ک خواب میبینه

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

یه چی دیده حساس شده چون هر دوتاتونو دوس داره ترسیده فیلمی چیزی در این رابطه ندیدید تازگیا فیلم ترکی چیزی؟

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
یه چی دیده حساس شده چون هر دوتاتونو دوس داره ترسیده فیلمی چیزی در این رابطه ندیدید تازگیا فیلم ترکی ...

اون فیلما رو که خیلی وقته میبینیم حتی از مجردی 

اره شاید داداشش بهم نزدیک میشه هی واسه اون خواب میبینه

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻