2777
2789

واحدهای درسی شون چه فرق هایی با هم دارن ؟

کدوم رشته آسون تره ؟

کدوم بازار کار بهتری داره ؟

به نظرتون ادم برای زبان رشته دانشگاهی بره بهتره یا به صورت ازاد خودش ادامه بده و مدرک بگیره

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

فک میکنم مترجمی زبان بازار کار بهتری داشته باشه

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

من خودم مترجمی خوندم تو لیسانس

بازار کارش جالب نیست

اگه رشته دبیری زبان هنوز هست ، اون رو بخون، برای مهاجرت هم به درد میخوره 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی ادبیاته یکی آموزش زبان که با دوتاش میتونی مترجم بشی ولی آموزش بازار کار بهتری داره و آسون تره. ادبیات انگلیسی هم فوق العاده جذابه اگر که کلا به ادبیات و شعر و کتاب علاقه داشته باشی ولی سخت تره واحداش دیگه بستگی داره خودت چی میخوای 

من مترجمی خوندم رشته ای هست که به خودت بستگی داره اگه خیلیی تلاش کنی میتونی وارد بازار کار شی اگه نه که هیچی 

ادبیات از مترجمی سخت‌تر هس تا ترم تقریبا سه و چهار واحدها یکی هست ولی بعد اون دیگه جدا میشه واحدها  البته چندتا واحد مشترک هم تو ترم بالا هست ولی کم

بعد اینکه اگه به صورت آزاد زبان بخونی خیلی بهتره دانشگاه یه رشته دیگه برو هم من هم خیلی از هم دانشگاهیام پشیمون بودیم از انتخابمون

من مترجمی خوندم رشته ای هست که به خودت بستگی داره اگه خیلیی تلاش کنی میتونی وارد بازار کار شی اگه نه ...

یعنی هر سه گرایش زبان انکلیسی تا ترم دو واحداشون یکی هست کاملا؟ مترجمی اسون تر یا اموزش؟

یعنی هر سه گرایش زبان انکلیسی تا ترم دو واحداشون یکی هست کاملا؟ مترجمی اسون تر یا اموزش؟

ببخشید دیر جواب میدم من آموزش رو نمیدونم چجوریاس ولی بین مترجمی و ادبیات انگلیسی مترجمی آسونتر هست

و اینکه تا ترم ۴تقریبا واحدها یکی هست باهم مترجمی و ادبیات

دانشگاه ما آموزش نداشت از آموزش خبر ندارم متاسفانه