2777
2789
عنوان

کراتینه مو و فیبروز ابرو

301 بازدید | 21 پست

سلام،خانومایی که واسه موهاشون کراتینه انجام دادن بیاین از تجربیاتتون بگید،راضی هستید؟بعد کراتین موهاتون نمیریره؟

و اینکه یه قسمت هایی از ابروهام کم پشته اگه بخوام بصورت ترمیمی فقط جاهایی که خالیه فیبروز انجام بدم باعث نمیشه جاهای دیگخ ابروهام که پر هست بریزه؟

همیشه مجبورم تاج ابروهامو با مداد پر کنم 

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هردو رو انجام دادم میکروبلدینگ کردم واقعا راضی ام  البته برو ی جای خوب  کراتین هم بد ...

ریزش نسبت به قبل کراتین بیشتر نشده؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

من کراتینه کردم راضی ام از شامپو و ماسک مخصوص کراتینه استفاده کنی ماندگاریش بالامیره.. ریزشم اصلا نداشتم.. 

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
من کراتینه کردم راضی ام از شامپو و ماسک مخصوص کراتینه استفاده کنی ماندگاریش بالامیره.. ریزشم اصلا ند ...

موهای خودم حالت دار یا فر نیست ولی خیلی حالت پژمرده و کدر و نامرتبی داره از وقتی هم که مش کردم بدتر شده 

کراتینه عالیه.من ۲ بار با فاصله ده سال انجام دادم. راضی ام.مراقبت کنی عالیه.من قبلا ریزش داشتم.الانم دارم. تقریبا یه کوچولو ریزش بیشتر شده.اما کراتینه رو به موهای پرپشت توصیه میکنم..برای موهای کم پشت ریسکه.

کراتینه عالیه.من ۲ بار با فاصله ده سال انجام دادم. راضی ام.مراقبت کنی عالیه.من قبلا ریزش داشتم.الانم ...

حجم موهام نه خیلی کمه نه خیلی زیاد در حد معمولی موندم بین دو راهی،میترسم هر بار بعد شستن بخوام سشوار بکشم بیشتر اسیب بزنه 

حجم موهام نه خیلی کمه نه خیلی زیاد در حد معمولی موندم بین دو راهی،میترسم هر بار بعد شستن بخوام سشوار ...

با اینکه تو مراقبتهای کراتینه سشوار خنک هست اما من حتی یکبار هم استفاده نکردم.درسته خیس موندن مو ممنوعه.اما راههای دیگه هست که سشوار نباشه.

با اینکه تو مراقبتهای کراتینه سشوار خنک هست اما من حتی یکبار هم استفاده نکردم.درسته خیس موندن مو ممن ...

میشه روتین بگی که بعد استحمام باید چیکار کرد؟یا موقع شستن از چه شامپو یا مسکی باید استفاده کرد؟