2777
2789

از دیشب کمرم سمت راست پایین،پایینتر از کلیه

و تخمدانم سمت راست درد گرفته

شما تجربه مشابه دارین؟

میدونم باید برم دکتر ولی همسدم خارج از شهره دوروز دیگه میاو باید بیاد دخترمو بسپرم بهش برم دکتر.ممنون میشم اگه تجربه دارید بگید

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

اها تکرر ادرارم گرفتم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردار نیستی؟

نه عزیزم

یکی لایکم کنه منم همین علایم رو دارم خواهش میکنم لایکم کنید 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
درد چجوری؟

دردش دائمیه قطع و وصل نمیشه.کمردردم شبیه پربودیه 

یکی لایکم کنه منم همین علایم رو دارم خواهش میکنم لایکم کنید 

😅😅

بیا عزیزم

دردش دائمیه قطع و وصل نمیشه.کمردردم شبیه پربودیه 

من یه بار اینجوری درد شدید زیر دلم گرفتم تیر میکشید به سمت لگنم اصلا از جام نمیتونستم بلند شم سونو دادم کیستم ترکیده بود

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
من یه بار اینجوری درد شدید زیر دلم گرفتم تیر میکشید به سمت لگنم اصلا از جام نمیتونستم بلند شم سونو د ...

خودمم تو گوگل همبن چیزارو خونه دردم خیلی شدید نیست ولی ازاردهندست.

بعدش چی شد؟جراحی کردی؟

من یه بار اینجوری درد شدید زیر دلم گرفتم تیر میکشید به سمت لگنم اصلا از جام نمیتونستم بلند شم سونو د ...

برا امضات هم صلوات دادم😘

من وقتی ۱۶سالم بود کیست داشتم 

اما با درد متوجه نشدم چون اصلا دردی حس نکردم اون مدت 

وقتی درماه دوبار پریود شدم رفتم دکتر گفت احتمالا کیست داشته باشی سونو بده 

ک سونو مشخص شد کیست دارم ... 

خودمم تو گوگل همبن چیزارو خونه دردم خیلی شدید نیست ولی ازاردهندست. بعدش چی شد؟جراحی کردی؟

بهتره سونو بدی خیالت راحت شه

اگه کیست ترکیده باشه خطرناکه بمونه ها

نه فقط سفکسیم بهم داد گفت خودش دفع میشه

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
من وقتی ۱۶سالم بود کیست داشتم  اما با درد متوجه نشدم چون اصلا دردی حس نکردم اون مدت  وقت ...

بعدش چی شد عزیزم؟دارو وریافت گردب؟خوب شدی؟

خودمم تو گوگل همبن چیزارو خونه دردم خیلی شدید نیست ولی ازاردهندست. بعدش چی شد؟جراحی کردی؟

من عفونت ادراری ک‌میگیرم اینجوری میشم سوزش نداری؟؟

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️