2777
2789

من بایه پسری۳ماهه حرف میزنم خیلییی ادعای عاشقی داشت منم خیلی دوسش داشتم

وسطاش یه هفته کات کردیم دوباره به هم برگشتیم

امشب اومده میگه یه مردی اومده به بابام گفته پسرت با فلان دختردرارتباطه(یعنی من) ، به پسرت بگو دور دختره نباشه ما اونوبرای پسرمون نشون کردیم ک بریم خواستگاریش منم بهش گفتم این کیه که همچین چرت و پرتایی گفته اونم یه اسم گفت منم گفتم نمیشناسمش بعدگفت که مادروپدرم قسمم دادن ک باهات کات کنم منم بهشون گفتم نمیتونم ولی چون قسم دادن یه دوسه ماه باهم حرف نزنیم ولی کات نکنیما فقط یه مدت حرف نزنیم که بقیه فک کنن کات کردیم بیخیالمون شن😐

اگه هستین بقیشو بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم شایدمیخوادبپیچونه داره دروغ میگه گفتم کی همچین مزخرفاتی گفته من منتظرهیچکی نیستم ک بیادخواستگاریم  بهش گفتم اطلاعات دقیق اون آدموپیداکن ک من بدونم کیه پشتم چرت میگه گفت نمیتونم دیگه ازشون دربارش بپرسم چون میفهمن درارتباطیم

گفتم پس من قضیه روبه مامانم میگم که به بابات زنگ بزنه بهش بگه کی بوده پشتم حرف دراورده من نشون کسی نیستم  گفتم یاهم شماره مامانتوبده من باهاش حرف بزنم ببینم طرف کی بوده  گفت اگه به مامانت یامامانم بگی دیگه باهات حرف نمیزنم😐

منم گفتم شایدمیخوادبپیچونه داره دروغ میگه گفتم کی همچین مزخرفاتی گفته من منتظرهیچکی نیستم ک بیادخواس ...

داره مثل چیز دروغ میگه.

این هندی بازیا مال دوستی‌های دهه شصتی‌ها بود،نه الان.

داره گوشاتو مخملی میبینه.

کلا ولش کن بره بگو خر خودتی

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

منم گفتم مثلا داری بااحساسم تهدیدم میکنی؟دیگه برام مهم نیس من برای بودنت توزندگیم خیلی تلاش کردم ولی دیگه تلاش نمیکنم توم یروز میفهمی کیوازدست دادی  اونم هی سین کردهیچ نگفت  فک کنم رابطمون تموم شد  بچه هابه مامانش زنگ بزنم؟شمارشوچطورپیداکنم؟یاب مامانم بگم ب باباش زنگ بزنه؟  ازحرفای پسره چ حسی گرفتین؟راهنماییم کنین لطفاااا

گفتم پس من قضیه روبه مامانم میگم که به بابات زنگ بزنه بهش بگه کی بوده پشتم حرف دراورده من نشون کسی ن ...

میخواد بپیچونه

چند سالشه؟

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       

سلام بنظرم پسره سر کار گذاشته ات بیخیالش شو 

کسیکه کسی رو بخواد از هر راهی میزنه که بهش برسه بخصوص اگر مطمئن باشه که دخترم دلش پیششه 

نمیدونم چند سالتونه ولی برداشتم اینه که کم سن هستین توصیه میکنم فعلا به ازدواج فکر نکنید و اگر فکر می‌کنید خب از راه درست ازدواج کنید بهتره وارد روابط این چنینی نشین چون تهش فقط احساس گناه و بی حاصلی داره 

معمولا پسرا به اسم ازدواج میان و دل دختر رو میبرن و... 

از خدا میخوام بهترین قسمتت باشه

داره مثل چیز دروغ میگه. این هندی بازیا مال دوستی‌های دهه شصتی‌ها بود،نه الان. داره گوشاتو مخملی می ...

خیلی دوسش داشتم خیلی

با این کارش ازش متنفرررشدم