2777
2789
عنوان

زمانی نه چندان دور

81 بازدید | 18 پست

زمانی نه چندان دور شاید سه یا چهار سال پیش ،شبهایی مثل امشب که شوهرم باهام قهر میکرد و پشتش میکرد بهم و  میخوابید  تا دم صبح خوابم نمی‌رفت و گریه میکردم و همش میگفتم خدایا چرا من،چرا باید اینقدر عذاب بکشم و حالم از زن و زن بودن بهم میخورد ، تازه تا چند روز هم حال و هوای سنگین قهر هم روی دلم سنگینی می‌کرد و آرزو میکردم کاش الان بیا و باهام آشتی کنه...

ولی امشب  و این سالها اصلا از حال و هوای اون روزا خبری نیست  تازه یادم رفته بود که با ناراحتی و غم هم خوابیده.و جالب تر اینکه فردا بهش صبحانه هم میدم و هر هم اومد بهش میگم دیشب چت شده بود دیوونه شده بودی میخواستی منو بخوری😀.

دیگه از زن بودنم هم ناراحت نیست.و فکر میکنم زن بودن خیلی قشنگتره.چقدر ذهنم و فکرم آرومتره..

بخواب مرد نامهربونم.مدیونتم بخاطر بداخلاقیات که اگه نبود من همون آدم رنجور و حساس سالهای قبل بودم....

بخند خود مهربانم.دنیا با خنده هات قشنگتره...

مردهای عصبی و بداخلاقی مثل مرد من بودن زنایی مثل من کنارشون زندگی رو براشون آسونتر می‌کنه.

چقد آرومتر شدم 😊

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.