2777
2789
خب اینا که قابل برداشتن هستن 

منظور از برداشت یعنی برای وضو یاغسل برداری دوباره بزاری نمیشه اونجوری،برداشت ک

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
زنگ بزن سوالات شرعی 09640 طبق مرجعت میگه  یا زنگ بزن دفتر مرجعت  سایت هم دارن اینجا نی ...

اخه نظرات خوبی دارن 

حتی همین راهنمایی هم که شما کردید عالی بود و ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم میخواد بذارم اما اصلا باخودم کنار نمیام و ب دلم نمیشینه وضو و غسل اینطوری   بی‌خیالش ش ...

وای منم ، اصلا دلم راضی نمیشه 

ولی خب امشب تو مهمونی یکی از اشناهامون گذاشته بود و گفت غسل میرسه ، خواستم مطمئن شم 

خوب کاری کردی   بدون غسل اخه یجوریه  انگار کثیفی همش

دقیقا همینطور بود و ناگفته نماند بعدش ناخن ها خیلی شکننده میشه و نازک چون سوهان میخوره 

ترجیحا اینکار رو نکنی بهتره ولی اگر خیلی دلت میخواد ی بار تست کن، من خودم این مدلی بودم که انگار باید حتما اینو تجربه میکردم تا متوجه بشم 😁

منم دلم میخواد بذارم اما اصلا باخودم کنار نمیام و ب دلم نمیشینه وضو و غسل اینطوری   بی‌خیالش ش ...

غیر از اون نفس آدم میگیره 

کلی رو اعصاب آدم اثر منفی و بد میذاره 

کلی هم کثیفی زیرشون جمع میشه و موقع ریمو کردن هم ناخونای خود آدم کلی با سوهان برقی آسیب میبینه 

مال بعضیا که زیرش قارچ رشد می کنه و مکافاتی میشه 

در کل اصلا خوب نیست 

بماند که حتی صورت و دستها هم درسته می تونی جلوی نامحرم بی حجاب نشون بدی ولی اگر بدونی مفسده داره باید اونا رو هم بپوشونی 

مسلما دست یه خانوم جوون خوشگل تر از دست یه خانم مسن هست 

آفرین که از خدا میترسی 

دنیا به هیچ کس وفا نداره و اون دنیاست که برا همه موندنیه و حایگاه اونجاست که مرگی نداره چه بهشت باشی چه جهنم 

زندگی اونجا ابدی هست و اتفاقا اینجام گشایش در تقواست 

بعد نمازت بهتر از کیمیای آیت الله نخودکی رد بخون و قشنگ مطالعه اش کن و بهش عمل کن  حداقل سه روز که بخونیش خودت متوجه دست خدا تو حل مشکلات زندگیت میشی 

غیر از اون نفس آدم میگیره  کلی رو اعصاب آدم اثر منفی و بد میذاره  کلی هم کثیفی زیرشون جم ...

عزیز دلم ممنون از پیام قشنگت😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
خواهش می کنم عزیزم  حتی سوالای اخلاقی و اعتقادی و مشاوره و ... هم تو سوالات شرعی جواب میدن&nbs ...

چه خوب 

دنبال یک مشاور خانواده  بودم ک مذهبی باشه  

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
عزیزی😊🌹😍😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹♥️

عزیزم التماس دعا دارم برام دعا کن😘😘😘😘

شرمنده توروخدا اومدم تاپیکتون..پسر من ۲ سال و ۳ ماهشه فقط کلمه میگه اونم در حد ۲۰ کلمه و شده الان کلماتی که قبلا میگفت هم دیگه نمیگه ....گفتاردرمانی مشکلم رو حل میکنه ؟چیکار باید بکنم