2777
2789

بچه ها من چندروزخیلی سردرگم واضطراب شدیدداشتم نماز نمیخوندم کاهلی در نماز داشتم..ناراحتی وغصه خیلی زیاد،یشب که خیلی گریه میکردم ازخداخواستم بهم نشون بده چجوری آروم بشم...خواب دیدم مشکلم حل شده و ندایی اومد دقیقا همین جمله((مبارک کسی باشد که نمازاول وقت میخواند))خداروشکرالان چندروز مرتب میخونم خیلی آروم شدم .آرامش عجیبی دارم...بهتون گفتم انشاالله به شماهم کمک کنه...

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا دوستم  اسمم مرضیع است دعا کن برگرده

چشم توهم دعاکن من مامان بشم.برات صلوات فرستادم🤲🌹

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

نمی‌دونم می‌دونی یا نه ،یکی از راههای استجابت دعا نماز اول وقته ،یعنی نیت می‌کنی دیگه اول وقت بخونی و مشکلت حل میشه ،،،یکی دیگه از راهاش هم نماز قضاس ،

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
نمی‌دونم می‌دونی یا نه ،یکی از راههای استجابت دعا نماز اول وقته ،یعنی نیت می‌کنی دیگه اول وقت بخونی ...

آره اینو شنیدم واین خوابو دقیقا شبی که خیییلی گریه کردم ونیت کردم نمازمواول وقت بخونم ،دیدم...من فوووق العاده آدم تنبلیم ولی خداروشکرالان چندروزه مرتب میخونم ..انقدآرومم خدامیدونه به دلم افتاده مشکلم حل میشه ،حاجتمومیگیرم