2777
2789
عنوان

ازدواجهای عجیب وغریب

| مشاهده متن کامل بحث + 4382 بازدید | 111 پست
اره زیاد خبرش تقریبا هر چند وقت یه بار موضوعش میره تیتر خبر ها

آره قشنگ یادمه بعد واسه بقیه هم تعریف کردم  

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

بدترین و عجیب ترین نوع ازدواج زن دوم گرفتن مردا بوده برام و مخصوصا اون زن های احمقی که خودشون هم راض ...

اصلا تصورش هم بده...یکی از آشناها خواستگارمیاد واسش زن داشته..گفته زنمو دارم طلاق میدم اینو خام میکنه میگیرش

خرش ک از پل ردمیشه دوتارو توی ی خونه نگه میداره

اینم هرروز قهره با ی بچه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلی مامان من سه بار عقد کرد بعد از عقد می‌فهمیدن که طرف مشکل داره یکبار عقد پسری شده بود که شتر دار بودن می‌گفتن شترها عاشق عروسهاشون می‌شن و می‌کشتن دو یا سه‌تا عروسو کشته بودن شترها، بعد زن یکی دیگه شد که معتاد بود تو یک قهوه خونه برادر مادرم می‌شنوه که این پسره میگه مادر و پدرم رفتن دختر فلانی رو گرفتن برام دایی منم که متوجه شده بود این معتاد اصلا به این اسم صداش می‌کردن زده بود زیر منقل و کاسه و کوزش و عقد رو بهم زده بود سومی رو نمی ‌دونم ولی مامانم که سیزده سالش بود یک سیدی رهگذری بهش میگه صدیقه این عروسی سر نمی‌گیره جهیزیت بر می‌گرده تو زن یک مرد به نام عباس می‌شی بعد از این همه خط خوردگی پدرم که دو بار ازدواج کرده بود میاد و مادرم رو می‌گیره با اختلاف ۲۳ سال یا بیشتر 

اصلا تصورش هم بده...یکی از آشناها خواستگارمیاد واسش زن داشته..گفته زنمو دارم طلاق میدم اینو خام میکن ...

چه وحشتناک... 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن