2777
2789

خستم از این زندگی 

آخه کی مادرش شده بلای جونش 

من هرگز مهر محبتی از طرف خانوادم نگرفتم ولی عادت کردم انتظاری ندارم ولی آخه مگه چیکار کردم 

چون دخترم باید سر داداشم از ته دل منو نفرین کنه که یه روز خوش نبینم 

اصلا بیخیال درس هم بشم فقط ازدواج کنم برم چرا چون در برابر عروس هاش رکورد بزنه که اره من دخترم رو زود شوهر دادم 

کاش کلاس هفتم با همون اولین خاستگار منو میدادن تا از شر این زندان لعنتی خلاص میشدم 

چرا من خونه پدرم باید مثل غریبه باشم ، راحت نباشم 

چرا این همه به عشقم ( درس ) لطمه وارد کنند 

چون تهش دارم ۱۱ سال رو تموم میکنم 

کاش دل جرعت داشتم خودکشی کنم 

تورو خدا برام دعا کنید 

خودکشی اخرین راه نیس عزیزم امیدوارم نجات پیدا کنی اما کسی که تورو نجات میده خودتی درستو بخون یه جای خوب قبول شو بزن به چاک مستقل شو کنارشون نباش اگه مستقل شی نمیتونن کاریت کنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منیی تو:)) عشقممممم به خاطر مامانم ولم کرد رف اینو به کی بگم خدایا  دیگه این چرا رفت ای خد ...

خیلی حالم بده حتی یه خواهر ندارم که باهاش درد دل کنم 

کی گفته مادرا همه خوبن 

من تا اینو دارم که نیازی به دشمن دارم 

درکت میکنم 

خیلی حالم بده حتی یه خواهر ندارم که باهاش درد دل کنم  کی گفته مادرا همه خوبن  من تا اینو ...

من خواهر دارم ولی خوب نمیتونم بهش چیزی بگم کوچولو عه

دلم میخواد خودکشی کنم ولی دلشو ندارم 

دلم واسه عشقم تنگ شده:)

خودکشی اخرین راه نیس عزیزم امیدوارم نجات پیدا کنی اما کسی که تورو نجات میده خودتی درستو بخون یه جای ...

بدبختی همینه دارن از زندگی سیرم میکنن آبجی

بخدا دیگه بریدم 

همش میگه موندی رو سرمون 

ایشالا هیچ وقت به روز خوش نبینی

از مادرایی شبیه مادر شما زیاد هست. فقط کسی که مشکل تو رو داره میدونه چه ناراحتی تحمل میکنی.

درد تو نه با ازدواح حل میشه، نه با خودکشی. عاقلانه فکر کن، تو مهم ترین رسالتت تو زندگیت درس خوندنه، ماشالله اینطور که میگی استعداد هم داری. 

شوهری که تو این سن برای تو بیاد، ببخش ولی بدرد نخور ترینن. هر چه دختر موفقی باشی خواستگارای پخته و سطح بالا برات میاد.من مطمئنم تو به جای خوبی میرسی ، چون هم جوانی و هم اراده و استعداد داری.‌

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

من خواهر دارم ولی خوب نمیتونم بهش چیزی بگم کوچولو عه دلم میخواد خودکشی کنم ولی دلشو ندارم  ...

بخدا قشنگ درکت میکنم 

میدونم چی تو دلت میگذره 

ولی کاش عاشق نشده باشی 

که تا آخر عمر عذاب می‌کشی

بدبختی همینه دارن از زندگی سیرم میکنن آبجی بخدا دیگه بریدم  همش میگه موندی رو سرمون  ای ...

الهی من به فدات عزیزم به حرفشون توجه نکن مغز هاشون پوسیدس یه اهنگ شاد گوش کن فیلم های انگیزشی ببین یه جوری موفق شو که کف کنن و پشیمون شن تو میتونی تو بهترین دختر دنیایی بلند شو بهشون ثابت کن 

هعی همچی تموم شد اون همه امید و تلاش همش تموم شد قلبم خاکستر شد:)

عزیزم اینجوری نگو خودت در برابر حرفاشون مقاوم کن اونا هیچی حالیشون نیس تو تلاش کن واسه حرف اونا زندگی نکن ایندتو بساز و خوشحال باش تو وظیفه داری که خوشحال باشی