2777
2789

۵ سال پیش بود کهدیدمش و ازش خدافظی کردم. گفت هیچوقت ازدواج نمیکنم دیگه. 

و هنوزم خبر دارم که ازدواج نکرده. 

دلم برای صداش یه زره شده. خیلی دل تنگشم. 

کاش منو حلال کنه. فکر میکنم زجرایی که الان دارم میکشم آه اونه.  

پس کی باز میشه این در،  صبح بشه این شب؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی ینی بخدا اگ یکم شوهرم بهم توجه کنه من هیچ فکری ب سرم نمیزنه ولی اصا یک ذره محبت نداره  ف ...

درسته حقمیدم بهت گلم سعی کن با حرف زدن با شوهرت مشکلتون حلی کتی چون بی محبتی سخته

زندگیم =همسرم و بچه هام❤
۵ سال پیش بود کهدیدمش و ازش خدافظی کردم. گفت هیچوقت ازدواج نمیکنم دیگه.  و هنوزم خبر دارم که ا ...

الهییی کاش می‌شود یک روزی آدم به عشقش برسه کاش تجربه می‌کردن ادما

زندگیم =همسرم و بچه هام❤
درسته حقمیدم بهت گلم سعی کن با حرف زدن با شوهرت مشکلتون حلی کتی چون بی محبتی سخته

اینقد حرف میزنم اینقد حرف میزنم خودم دیگ خجالت میکشم از حرفام ولی نذر کردم شاید خدا زندگیمو خوب کرد

اینقد حرف میزنم اینقد حرف میزنم خودم دیگ خجالت میکشم از حرفام ولی نذر کردم شاید خدا زندگیمو خوب کرد

الهییی فدات منم برات دعا میکنم ایشالله که اخلاقش خوب بشه و بهترین زندگی رو کارش داشته باشی عزیزم

زندگیم =همسرم و بچه هام❤
عشق که نه ولی  یکی پسر عمه ام بود ده سالم بود. روش کراش زدم هیچی دیگه فهمیدیم دختر عموم هم روش ...

کنار کشیدی گذاشتی برای دختر عموت😁😁

زندگیم =همسرم و بچه هام❤