2777
2789
عنوان

سوال دینی دارم بیاین لطفااا

204 بازدید | 30 پست

خانما سلام

من همیشه یه سوال درگیر ذهنم‌بوده که تو این دنیا یه زندگی خوب حق همه آدما هست خب گاهی اوقات بعضی از آدما مشکلاتیو دارن از دست دادن عزیزان یا یه بیماری یا اون افرادی که از اول متولد شدن زندگیش مث بقیه آدما نبوده دقیقا مثل بچه هایی که توی چهار راه ها گل میفروشن اینا جز امتحان زندگیه یا خدا بابتشون اون دنیا چیزی بهمون میده؟اخه انصاف نیس کسی که تو این دنیا همه چی داره توی یه سطح باشه با کسی که زندگی خوبی نداره یا از اول فلج به دنیا اومده یا پدر مادرشو تو سن کم از دست میده..

نظر شما چیه؟

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

نمیدونم ولی خدا بابت دیابتم اون دنیا منو نندازه کارخونه شیرینی فروشی خون به پا میکنم  

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالت واضح نبود 

ولی اون چیزی که فهمیدم میگی کسی سختی بکشه با یتفر که سختی نکشیده هم درجه باشه 

بهشت مراتب داره 

ادما هم درجات دارن متن قرآته 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
نظری ندارم چون اصلا نمیدونم‌ واقعا اون دنیا قراره چیزی بشه یا نه 😐

صدرصد چیزی میشه چون تون کسی که اختلاص کرده یا آدم کشته و....باید مجازات شن

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

هرکسی یه جور امتحان میشه تازه امتحان اونی که پولدار یا سالمه سختتره. همون بچه گل فروش ممکنه تو بزرگسالی اهل دزدی بشه یا معتاد بشه اونم به خواست خودش یکی دیگه هم وقتی بزرگ شد میره سر یه کار کم کم ازدواج میکنه و خوشبخت میشه یا یه آدم پولدار از پولش درراه خدا استفاده میکنه یکی دیگه هم دنبال خوشگذرونی و عیاشیه که مورد دومو خدا گفته واگذار کردم به همین دنیا یعنی هر چی بخواد تو همین دنیا بهش میده و تمام.

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

آره خانومی خداوند عادله و هر چیز که اینجا کم دادهدباشه اونطرف جبران میکنه بلکه چندین بار بهتر و بیشترش رو میده دنیا و زندگی ابدی هم اصلا با زندگی کوتاه و خوشیهای زودگذر دنیا قابل مقایسه نیست

سوالت واضح نبود  ولی اون چیزی که فهمیدم میگی کسی سختی بکشه با یتفر که سختی نکشیده هم درجه باشه ...

نه عزیزم یه حرفی شنیدم که میگن تو این دنیا اگه خدا چیزی بهتون نده اون دنیا عوضش چیزی میده بهتون میخواستم بیشتر درموردش بدونم

ببین ما حکمت خدا رو نمیدونیم و نخواهیم دونست پیدا کرد مگر به اذن خودش 

ولی 

یه مثال میزنم 

مثل پروژکتور همه روشن شیم 

شخصی در تهران هفتصد باب منزل به اسمش بود مالش بود 

غبطه میخورد

به کارگری که با زن و بچه ش نشسته بودن 

آبگوشت میخوردند 

چون یا بچه نداشت 

یا لذت از زندگیش نمیبرد 

....

پس آواز دهل شنیدن از دور خوشست 

هر کی در امتحانی ه و در بلاییه 

خدا توفیق سربلندی در امتحانات بده انشاءالله 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
صدرصد چیزی میشه چون تون کسی که اختلاص کرده یا آدم کشته و....باید مجازات شن

همشون نمی‌مونه برای اون دنیا خیلی از چیزهایی که تو‌زندگیمون تجربه می‌کنیم تاوان اشتباهات و خطاهامونه