2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چکار میکردید؟

156 بازدید | 13 پست

کارمندی از ساعت 7ونیم تا دو و نیم هر روز هفته کا اگه پنجشنبه ها تعطیل بشه ساعت کاریت میشه 8تا 4و نیم یا میخوندید ازمون اموزش پرورش 4 روز هفته از 8تا 1؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر نگران مخارج زندگی نباشم به جای کار کردن درس میخونم تا جایگاه اجتماعی ام بره بالاتر و شغل دائمی به دست بیارم.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
ارزو میکنم ۵ شنبه عا تعطیل نشه واقعا نابود میشم از ۷.۳۰ تا ۴ خیلی خیلی سخته الان ۷.۳۰ تا ۲ میرم سر ...

فعلا که به احتمال زیاد قراره بشه متاسفانه من دوتا بچه کوچیک دارم چکار کنم

خب کارمندی هم دائمیه عزیزم فقط تایمش زیاده

نمیدونم والا. ولی اگر خواستی بری سر کار تا ساعت 2رو انتخاب کن. تا عصر سرکار باشی خورد میشی.

کاش ازمون اموزش پرورش قبول بشم

انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد.

خیلی خودت رو اذیت نکن، اگر شرایط سنی آموزش و پرورش رو داری و فعلا نیازی به درآمد نداری بخون واسه آزمون حتی اگر امسال قبول نشدی ،سال دیگه دوباره تلاش کن. 

اگر هم خواستی شغلت رو از دست ندی،همون تا 2بعداز ظهر رو انتخاب کن بالاخره تعطیلی تقویم زیاد داریم که جبران شه.

توکل کن به خدا و آرامش داشته باش و یکم دیگه فکر کن و بهترین رو انتخاب کن.

انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد. خیلی خودت رو اذیت نکن، اگر شرایط سنی آموزش و پرورش رو داری و فعلا ...

ممنون عزیزم به شدت به پول نیاز دارم و حق انتخاب ندارم دولت تصمیم میگیره برا ساعت کاری

انشاالله که خدا خودش درست کنه هرچی مصلحته