2777
2789
عنوان

خواص سنگها

901 بازدید | 7 پست

بچه ها کسی از شما از آویز یا دست بند و انگشتری که سنگ اصل داشته باشه استفاده کرده؟حالا نه صرفا سنگ های قیمتی ها......یاقوت...زمزد.....زبرجد..... چشم ببر.....کهربا.....‌آمیتیست....و....

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

اره من آمیتیس ، گارنت ، عقیق و کوارتز دارم 

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
اره من آمیتیس ، گارنت ، عقیق و کوارتز دارم 

انرژی و نیروشونو حس می‌کنی قشنگم؟؟تاثیری برات داشته ؟؟

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی و نیروشونو حس می‌کنی قشنگم؟؟تاثیری برات داشته ؟؟

اره مخصوصا امیتیس که تقریبا همیشه گردنمه 

وواقعا ارامشم بیشتر شده

قبلا همیشه از استرس دستام میلرزید ولی الا خوبم

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
اره مخصوصا امیتیس که تقریبا همیشه گردنمه  وواقعا ارامشم بیشتر شده قبلا همیشه از استرس دستام م ...

وای منم آمیتیس بهم به شدت آرامش میده......واقعا گاهی از خواصشون شاخ درمیارم.....مثلاً سنگ چشم ببر عالیهههههههههه آنقدر انرژیش زیاده که نمیتونی شبا استفاده اش کنی.....گفتم بپرسم ببینم کسی حس منو داره یا من دارم به خودم جو میدم🤭مرسی که جواب دادین عزیزدل

عزیزم شنیدم میگن چشم ببر نباید مکرر استفاده بشه درسته؟شما همیشه همراهت داریش

من البته همیشه استفاده نمیکنم ولی هفته ای سه روز حتما گردنم هست .......

ببین اگه از سنگا استفاده کرده باشی متوجه میشی خودشون بهت آلارم میدن.....و چون به شدت انرژی ها و جذب میکنن باید هر یه مدت در میون پاکسازیشون کنی.....من اول ماها میزارم دم پنجره رو نور ماه 

یا رو خاک گلدون......

بهرحال حتما بعد از چندین بار استفاده پاکسازیشون کن