2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من خیلی خراب میشد دستش 

همه چی استفاده کردیم تنها چیزی که کمک کرد پماد آد بود خدا خیرش بده یکی تو نی نی سایت گفت 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

اولا که سعی کن آب کمتر بزنی بهش. یه کرم حاوی اوره بخر. ثمین خیلی خوبه. دایم بزن به دستت و مرطوب نگهش دار. برای تمام کارهای خونه دستکش دستت کن. با چرب و مرطوب نگه داشتن شبانه روزی خیلی زود خوب میشه گلم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
پسر من خیلی خراب میشد دستش  همه چی استفاده کردیم تنها چیزی که کمک کرد پماد آد بود خدا خیرش بده ...

پوست دستش نازک نشد؟

من دستم خیلی خرابه خواب ندارم

مث دیوونه ها میخارونم دکتر رفتم هزارتا کرم زدم انگار ن انگار

پسر من خیلی خراب میشد دستش  همه چی استفاده کردیم تنها چیزی که کمک کرد پماد آد بود خدا خیرش بده ...

یعنی پماد آ.د کلا ریشه کنش میکنه؟ یا موقته اینا..اخه میگن دیگه کسی کامل خوب نمیشه

من داشتم

با دوتا کرم خوب شدم

یکی کرم اوره و سرین ثمین که برای کل دستِ

یکی هم پماد فلوئوسینولون که روزی دوبار باید بزنی ب نقاط آسیب دیده

دستتم فقط باید با صابون مخصوص بشوری من تا مدتها با avene میشستم

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇