2777
2789
عنوان

کمک... 😣🤕

51 بازدید | 9 پست

سلام، بچه ها من یه مشکلی دارم اینه که من اکثر وقتا دوست دارم تنها باشم و یا مهمونی رفتن و دید و بازدید به موقع و با نظمی داشته باشم ولی متاسفانه شوهرم این طور نیس شلوغی رو دوس داره واز تنهایی بیزاره و دوس داره همش مهمون بیاد یا مهمونی بریم،  و من با این اخلاقش نمیدونم چکار کنم چند بار هم بهش گفتم ولی خب فقط ناراحت میشه بنده خدا حق هم داره از شلوغی خوشش بیاد چون خانوادشون شلوغ و پر جمعیت هستش ولی من دیگه دارم از فامیلا یه جورایی متنفر میشم 😁 از بس می بینمشون، به نظر تون من باید با این مشکل چطور برخورد کنم؟؟؟ 

من همان گلبرگ مغرورم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم ولی شوهرم از من بدتر😂 خونه مامانش یکی از فامیلاشون باشه شده میریم تو پارک میچرخیم ک تا برن اینقد از فامیل و شلوغی بدش میاد به نظرم باهاش صحبت کن و توضیح بده که درکت کنه قطع کامل نه کلی کم کنه رفت و امد با فامیل والا ما که خیری توش ندیدیم

از سر کار که میاد میگه حوصلم سر رفته چکار کنیم😐

خودت ایده پیدا کن باهاش حرف بزن فیلم ببینید ژانری ک دوست داره برین بیرون دوتایی غذایی ک دوست داره لباسی ک دوست داره بپوش یجوری باش ک دوتایی بیشتر خوش بگذره بهش تا نخواد هی بره تو جمع

خودت ایده پیدا کن باهاش حرف بزن فیلم ببینید ژانری ک دوست داره برین بیرون دوتایی غذایی ک دوست داره لب ...

والا همه این کار هارو کردم تهش وقت که اضافه میاره میگه خب بریم بیرون 😂

من همان گلبرگ مغرورم🙂
😂😂ای بابا زیادی اجتماعیه  دیگه خودت باید شل کنی خواهر برا خودت یه راهکار پیدا کن شوهرت هدایت ...

تقصیر مامان و باباشه انقدر بچه اوردن که همشون به شلوغی عادت دارن، ادمای خوبی هستنا ولی من دیگه نمیخوام ببینمشون😁🤕

من همان گلبرگ مغرورم🙂