همه رژیم میگیرن واسه پسر دار شدن دختر خیلی کم داریم
من خودم خواهر ندارم عاشق دخترم ولی برای اینده بچم نگرانم
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
من و همسرم مشکل داشتیم ولی چون بهم علاقه داشتیم ازدواج کردیم و ریسک داشتن بیشتر از یه بچه هم نمیتونیم بکنیم
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من و همسرم مشکل داشتیم ولی چون بهم علاقه داشتیم ازدواج کردیم و ریسک داشتن بیشتر از یه بچه هم نمیتونی ...
میترسم الان نه
۲۰ ۳۰ سال دیگه بگن شوهرم اجاق ش کوره
دخترم برادر نداره
حتی تو شجره نامه هم اسمش نمیره
انقد بدم میاد خانواده ها میگن پسر پسر اخه مگه پسرشون جومونگه و میخان جانشین بزارن سرجاشون😒😒😒
برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣
وقتی به دنیا اومد میفهمی که بهترین لطفی بوده که خدا میتونسته در حقت بکنه منم مثل تو بودم ولی الان روزی خدا رو هزار بار شکر میکنم ، مگه ادم بچه برای مردم و فامیل شوهر میاره ؟ والا مادر شوهر من شش سال تمام هرروز میومد میگفت تو بچه بیار من خودم بزرگش میکنم ، خدا شاهده تو این شش ماه من رنگش رو ندیدم، اوایل اومد که اینقدر بهش فشار اومد کلی متلک و منت بارم کرد، ول کنین بابا این خانواده های شوهر رو انگار چه کوفتی بودن و چه تاج گلی به سرمون زدن؟؟؟؟