2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه

😟درخواست دوستیمو ثبول کن

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
چرااا

حس شیشمی دیگه😕سوال دارم ازت

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

من 23 سالم خانوادم بشدت سخت گیرن..... متاسفانه بخاطر مشکل روحی ک پیدا کردم نتونستم تو زندگیم موفق بشمم🥺من از بچگی با دختر عموم مقایسه میشدم سر همه چیز سر چیزایی ک فک نمیکنین یادم یه روز تو عالم بچگی داشتم با دختر عموهام میرقصدم ک عمه هام همش ب اون میگفتن چقدر قشنگ میرقصییی ولی من هر چی تلاش میکردم بع من توجه نمیشد خانواده ای پدریم مدام بهم میگفتن لنتی واین رو من خیلیی تا ثیر گذاشت تا جایی ک برای هیچ کاری هیچ کاری به خودم اطمینان نداشتم یادم یه روز عموم اینا میرفتن سفر من میخواستم اب بریزم استرس گرفته بودم ک نکنه کار اشتباهی بکنم که مسخرم کنن و متاسفانه زمانی ک میخواستم اب بریزم کاسه از دستم افتاد حس خجالت و.... اون روز حتی نمیتونم ب زبون بیارم من بچه بودم نیاز به توجه داشتم ولی همش در حال مقایسه بودم و این خیلییی منو داغون کرد از همه نظر مقایسع میشدم از درس بگیر تاظاهر.... یادمه کارنامه ها ک میومد همش به من میگفتن نمره هات الکیه الکی بهت نمره دادن از نظر خودشون داشتن شوخیی میکردن ولی من بچه بودم فرق شوخی و جدی و متوجه نمیشدم و بابت این حرفا خیلیی گریع میکردم... 

من 23 سالم خانوادم بشدت سخت گیرن..... متاسفانه بخاطر مشکل روحی ک پیدا کردم نتونستم تو زندگیم موفق بش ...

آخی خیلی تحقیر شدن بده درکت میکنم🥲😭💔

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

این روال و حس و حال بده زندگیم ادامه داش تا اینکه 18 سالگی یه خواستگار داشتم یروز عموم بهم زنگ زد یکی زنگ زد در مورد تو از من پرسید ولی من.... دختر عموت معرفی کردم چون تو اخلاق نداری و.... من خیلیی دلم شکست خیلییی ناراحت شدم ولی نمیدونستم کیه 

گذشت و گذشت تا من متوجه شدم اون پسر کیه... پسرخ مثلا دوسم داشته یه روز یه پیام اومد رو گوشیه مامانم من از اونجایی ک اطرافیان خیلی از با خدا بودن اینا میگفتن.... من فقط در این حد جواب دادم داداشم نیس بعدا میگم باهاتون تماس بگیره نگفته نماد همین پسره اون زمان خواستگار دختر عموم بود بخاطر معر فی عموم..... اخر شب پیام داد دوستدارم.... و گفت ک عموت فلان حرف زده در واقع از من بد گفته بود و این تبدیل شد به یکی از دلایلی ک من با این پسر حرف بزنم 

من 23 سالم خانوادم بشدت سخت گیرن..... متاسفانه بخاطر مشکل روحی ک پیدا کردم نتونستم تو زندگیم موفق بش ...

درکت میکنم از اول بهت توجهی نشده حس اعتماد به نفس و عزت نفس رو درونت رشد ندادن ..پس این کار مونده به خودت.خودتو باور داشته باش تا الان به قول خودت به اندازه کافی خجالت سر افکندگی داشتی  دیگه تهشو تجربه کردی ازین به بعد رو خودت کار کن حتما اعتماد به نفستو افزایش بده مهم تر از همه خودتو دوست داشته باش به خودت باور کن ..تو به خودت باور نداری تو خودتو دوست نداری به خودت ارزش نمیدی انتظار دادی بقبه بدن؟اول از خودت شروع کن..  اکثر ادمای موفق دنیا تو شرایط سخت بزرگ شدن..الماس یه تیکه زغال سنگه که فشار و سختی رو تحمل کرده و تبدیل به الماس شده ..برای موفق شدن باید سختی هارو تحمل کرد