2777
2789

خستم یخدا خستم همش میگن بچه نداری 

چرا نمیشه 

خودت نمی خوای 

مادرشوهرمم هر کی میزاد امارشو مثل این خبر گذاریا میگه 

20/30شده برا من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون محترمه ولی خودم و همسرم تصمیمی نداریم دربارش محترمانه ب...رین بهش

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈

تا نیاری میگن. تازه اوردی هم میگن😒 من تازه زایمان کرده بودم مادرشوهرم گفت میگن رو دماغ بچه ک رگ پیدا باشه بجه بعدی پسره😒😒😒میخواستم خفه اش کنم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

میتونید بگید:تو که داری کجای دنیا رو گرفتی,یا فضول رو بردند جهنم گفت هیزمش تره,

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است