honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 عنوان به نظرتون آی تی می تونم برم؟ 63 بازدید | 9 پست از رشته انسانی میتونم برم آی تی؟ چون انسانی ریاضی دیگه خودتون میدونین در حد آمار و تابع یاد میدن... هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد 1402/01/26 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک8زمستونی عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 4649 آره فقط باید بری تغییر رشته بدییکمم شاید برات سخت باشه مجبور شی معلم بگیری برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙
ftm_khr عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 826 شدن ک میشه اما بسی سخت است من کل واحدای ریاضیمو با بدبختی پاس کردم😂 از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 آره فقط باید بری تغییر رشته بدی یکمم شاید برات سخت باشه مجبور شی معلم بگیری الان دیپلم انسانی دارم، میخوام برم آی تی آزاد؟ امکان داره دانشگاه قبولم کنه؟ فکر میکنم اونایی که فنی و ریاضی هستند قبول میکنه هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد
honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 شدن ک میشه اما بسی سخت است من کل واحدای ریاضیمو با بدبختی پاس کردم😂 الان دیپلم انسانی دارم، میخوام برم آی تی آزاد؟ امکان داره دانشگاه قبولم کنه؟ فکر میکنم اونایی که فنی و ریاضی هستند قبول میکنه هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد
ftm_khr عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 826 الان دیپلم انسانی دارم، میخوام برم آی تی آزاد؟ امکان داره دانشگاه قبولم کنه؟ فکر میکنم اونایی که فن ... بیشتر همین فنی و ریاضیهآزاد میخوای بری دیگ فک نکنم مشکلی باشه از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
دخترک8زمستونی عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 4649 الان دیپلم انسانی دارم، میخوام برم آی تی آزاد؟ امکان داره دانشگاه قبولم کنه؟ فکر میکنم اونایی که فن ... با دیپلم انسانی نمیتونی ازاد هم حتی شرکت کنی برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙
honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 با دیپلم انسانی نمیتونی ازاد هم حتی شرکت کنی یعنی اصلا راهی نیست برم این رشته، نمی تونم برم دیپلم مجدد بگیرم هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد
honey_q مدیر استارتر عضویت: 1399/07/10 تعداد پست: 615 بیشتر همین فنی و ریاضیه آزاد میخوای بری دیگ فک نکنم مشکلی باشه الان یکی گفت آزاد هم نمی تونم برم هر دم از این باغ بری می رسد / نغزتر از نغزتری می رسد
دخترک8زمستونی عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 4649 یعنی اصلا راهی نیست برم این رشته، نمی تونم برم دیپلم مجدد بگیرم ازاد بری میشی متخصص کامپیوتر نه مهندس کامپیوترای تی مهندسیه برا همین بدون کنکور نمیتونی بری برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙