2777
2789
عنوان

اونایی ک فک میکردن بارداریشون پوچه ولی نبود میاید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 78 پست
من دوروز قبل از موعد پریودم رابطه داشتم و نگو همون موقع باردار شدم اما به حساب پریودی ۷ هفتگی رفتم س ...

ای جانم عزیزم 😍😍😍چند وقتشه الان گل دخترت؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر خوش بحالت منم قلبم داره میاد تو دهنم  ۴رور دیگه باید برم سونو همش فکرای بد میکنم

نگران نباش منم بارداری قبلیم پوچ بود تمام تست بارداریم مثبت شد ولی چند روز بعد پریود شدم دکتر گفت پوچ بوده ولی اینبار پوچ نبود ....انشالا که پوچ نیست گلم الان یه جنین سالم درونت شکل گرفته انشالا 

خدا رو شکر خوش بحالت منم قلبم داره میاد تو دهنم  ۴رور دیگه باید برم سونو همش فکرای بد میکنم

عزیزم سوره ی یاسینو برا تشکیل شدن قلب بچت و پوچ نبودن بارداریت زیاد بخون

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
نگران نباش منم بارداری قبلیم پوچ بود تمام تست بارداریم مثبت شد ولی چند روز بعد پریود شدم دکتر گفت پو ...

خدا کنه... الان تقریبا ۸هفته ام

اگه پوچ بود بنظرت میموند تا الان؟

ان شالله که مشکلی نداشته باشه. من تازگی پوچ بوده خ ناراحتم که قلبم داره میترکه

الهی عزیییزم

میفهممت 

من دوتا سقط ۵ماهه و ۶ماهه هم داشتم بعدش پوچ بود الانم لعد سه سال دوباره باردار شدم و خیلی میترسم

ممنون عزیز ۱ سال و ۹ ماهشه

خدا حفظش کنه واست عزیزم خدا رو شکر که به حرف دکترا نکردی بعضی هاشون کیلوئی نمره گرفتن هیچی نمیفهمن 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                           زود بود برای رفتنت 🖤