2777
2789

من دوهفته پیش رفتم مطب دکترم سونو کرد گفت فقط ساک حاملگی هست، ب حساب آخرین پریودیم ۶هفته و ۵روز بودم

نوشته ۳۰ام دوباره برم سونو

الان بعضی وقتا کمر درد و پادرد و پهلو درد میگیرم....

با اینکه شیاف و دوفامد هم میخورم و انوکساپارین هم میزنم.... امروز یه لک دیدم نتونستم تشخیص بدم زرده با قهوه ای....

خیلی میترسم پوچ باشه، آخه بارداری قبلیمم دوسال پیش پوچ بود...

کسی هست با شرایط من بارداریش موفق بوده باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من گفت ۵۰ _۵۰ هست چون ساک خالی و دفورمه و چروکیده هست دو هفته دیگه سونو بده آنقدر گریه کردم نا امید بودم رفتم دو هفته دیگه همچی داشت قلبش هم تشکیل شده بود ....سونوگرافی جای خوب برو حتما 

دختر آبجی منم بیماری مول داشت ..ینی بجای بچه چیزی شبیه خوشه انگور ...حالا نمیدونم پوچ هپونه یا نه ..

نمیدونی بعضی دکترا واقعن سواد کافی ندارن ..بعضیاشون گفتن بچه دار نمیشی و سرطان رحم داری ..و ازین حرفا 

چرت پرت ...خلاصه رفت پیش دکتر طاهره گنجویی ..دکتر دیدش گفت اون دکتر ابله کی بوده بهت اینو گفته ..خلاصه دارو داد ..بعد ۷ ماه پسرشو باردار شد الان ۴ سالشه😍😍😍

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

من دوروز قبل از موعد پریودم رابطه داشتم و نگو همون موقع باردار شدم اما به حساب پریودی ۷ هفتگی رفتم سونو و سونوگراف بهم گفت پوچه و باید سقط بشه پیش دکترمم بردم و اونم گفت قرص برات مینویسم بخور و سقطش کن

خلاصه که همسرم قرص و نگرفت و بهم گفت اول استخاره بگیریم جواب استخارم درومد صبر کنین که به خیر فراوان میرسید

دوهفته صبر کردم و بعدش رفتم دکتر قلب کوچولوی دخترم مثل ساعت میزد و ۷ هفتش بود

نگو نطفش دیر تشکیل شده

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
برای من گفت ۵۰ _۵۰ هست چون ساک خالی و دفورمه و چروکیده هست دو هفته دیگه سونو بده آنقدر گریه کردم نا ...

خدا رو شکر خوش بحالت

منم قلبم داره میاد تو دهنم 

۴رور دیگه باید برم سونو

همش فکرای بد میکنم

من دوروز قبل از موعد پریودم رابطه داشتم و نگو همون موقع باردار شدم اما به حساب پریودی ۷ هفتگی رفتم س ...

ای جان خدا حفظش کنه

منم تخمک گذاریام دیر انجام میشه، میتونه دلیل دیر نشون دادنش باشه؟