2777
2789
عنوان

چی بخورم پریودیم بیاد؟؟؟؟ چیزای قائده اور

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 33 پست
رازیانه زعفرون آبغوره یه بارم شنیدم پوست پیاز قرمز و دم کنی بخوری خیلی تاثیر میزاره

آبغوره که سرده😳

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بومادران، رازیانه ، بابونه با هم دم کن بخور، فقط رازیانه ی ق مربا اون دو تا غذاخوری باشه، دو سه روز بخوری میاد. میتونی عسل و سیاه دونه هم بخوری. تخم هویج و تخم شویدم شنیدم خوبه 

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 

دارچین و زنجفیل و رازیانه و سیاهدونه و آویشن و گل محمدی و زعفران و نبات رو با هم دم کن بخور

ولی منو آبغوره باز کرد😂

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
زیره سبز و سیاه بادیان و تخم شیوید  ترکیبش میشه ۴ زیره

طرف ما بهش میگن چهار تخم

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜
دارچین و زنجفیل و رازیانه و سیاهدونه و آویشن و گل محمدی و زعفران و نبات رو با هم دم کن بخور ولی منو ...

ابغوره مگه سرد نیست؟ 

چهار تخم اینجا چیز دیگس....

نمیدونم شاید من اشتباه میکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

درسته سرده ولی یکی ازخاصیتاش قاعده آور بودنشه توگوگل سرچ کن میاره

اوکی ملسی