2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شنیدید 

ببین من تربیت بچم واسم‌مهمه .‌‌  یکی از دوستان   معلمه بچشو گذاشته بود مهد  اونم  سطح  بالا  

میگفت سارا همه مدل بچه اونجا هست  دخترم  چ فحشا ک یاد نگرفته و بشدت   بی ادب شده .  یا مثلا میگفت  ب زور مجبورشون میکردن  مربیا ک بخابن باکلی دعوا .  یا همین  شربتی ک دوستمون گفت .    من   ترجیحم اینه بیخیال  شغلم شم ولی حداقل  بچم   این مدلی رشد نکنه . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
ببین من تربیت بچم واسم‌مهمه .‌‌  یکی از دوستان   معلمه بچشو گذاشته بود مهد  اون ...

من ک خانه دارم

میخوام یکم حرف زدنش خوب بشه 

اگ‌ خودمم باشه یعنی بازم از اون شربتی میدن؟

من ک خانه دارم میخوام یکم حرف زدنش خوب بشه  اگ‌ خودمم باشه یعنی بازم از اون شربتی میدن؟

قربونت برم   حساس نباش  کم‌کم ب حرف میاد . بچه خاله ی من تقریبا  4سالگی حرف زد ..‌ دکترا میگن بچه های باهوش دیر ب حرف میان . سخت نگیر ولی   مدام باهاش  گفتگو کن   شعر بخون واسش   کم‌کم   ازش بخاه همراهیت کنه .‌‌‌ اصلا‌نگران نباش .   کلا اون وقتیو ک مادر واس بچع میذاره و دلسوزه   فسقلیشه  مربی مهد نمیذاره و نیست ‌ 

توکل برخدا ان شاءالله ک زودتر حرف زدنش خوب بشه😍

اصلا سخت نگیر بهش و اذیتو مقایسش نکن باهم سنو سالاش  ..‌   با ارامشو مهربونی     رفتار کن  .    فسقلیت زیادی باهوشع    خودش ب حرف میاد ‌ 

سلام. به نظر من هر مهد کودکی توی قاسم آباد مشهد بچه هاتون رو ثبت نام میکنید مهد کودک النا داخل حسابی شمالی ثبت نام نکنید چون مدیر و مربیاش واقعا بی مسئولیت هستند. من پسرم هر صبح موقع رفتن به مهد گریه میکرد و وقتی از مربیش سوال میکردیم میگفت همه بچه ها چون صبح میخوان از خواب پاشن گریه میکنن و این در صورتی بود که هر روز ما ساعت ۹ صبح مهد میبردیمش یک روز اتفاقی که من و پدرش فیلم مهد رو از توی کانال مهد نگاه کردیم متوجه شدیم یکی از همکلاسیهاش دستشو کرده توشلوار پسرم و به اونجاش دست میزده و بزور نگه اش داشته و این سعی میکنه خودش رو جدا کنه از خودش سوال میکردم از ترس اولش چیزی نگفت ولی بعد اقرار کرد که چندین بار این کار را کرده به مهد مراجعه کردیم و خواستیم که عذراین بچه رو بخوان. اما اونها انگار که این مساله کاملا براشون عادی باشه گفتند این یک شیطنت بچه گانه است .و ما این بچه رو بیرون نمی کنیم. و مقصر شمایید که نتونستید بچتون رو خوب تربیت کنید که از خودش دفاع کنه. حالا به نظر شما وقتی یک بچه ۵ ساله رو مهد میزاری نباید یکی مراقبت و مواظبت بچت باشه و باید بچه هارو همینجوری مربی به حال خودش رها کنه و سرش تو گوش باشی . به نظرتون این حادثه چه تاثیری میتونه رو بچه من در آینده بزاره . من بچه ام رو از اون مهد برداشتم . اما حتی شهریه ماه های آینده‌ای که گرفته بودند پس ندادند. اینو نوشتم که شما مراقبت بچه هاتون باشید . حداقل بچه هاتون رو تو مهد النا قاسم اباد که تجاوز جنسی براشون یکه امر عادی و به اون میگویند شیطنتهای بچه گانه نزارید. چون اگر واقعا مراقب بچه ها بودند این اتفاق برای بچه من ۳. ۴ بار اتفاق نمی افتاد. و حتی اینکه خودشو ن اینقدر حواسشون نبود که این فیلم رو منتشر کردند