2777
2789
عنوان

من نقاشم کیا نقاشی دوست دارن😍

202 بازدید | 7 پست

سلام قشنگای من 

من یه نقاش خوداموخته که هر تکنیکی که دوست داشته باشی تو هر ابعادی سفارش صورت زیبای خودتون و عزیزاتونو میگیره🤩💖
میدونی که سفارش چهره چقد موندگاره با کمترین هزینه بهترین هدیه رو‌میتونی داشته باشی هدیه ای که هرشخصی با هر سنی و سلیقه ای عاشقش میشه😍😍😍
اگه دوست داشتی هایلایتامو پستامو ببینی و یکی ازین قشنگا مال تو باشه بگو بهم❤️❤️❤️ 

سیاه قلم کار میکنی ؟؟؟ کلاس رفتی یا ذاتی بلدی ؟؟؟ من روانی نقاشی روغنی ام‌کلاسم رفتم نصفه ول کردم شرایطم نشد ادامه بدم وسواس فکری دارم وقتی میخوام نقاشی کنم یجاش پر رنگ یا کمرنگ باشه نمیتونم تمرکز کنم 

خوشگله وحشتناک هستم 😎 جایی رو نخونده امضا نمیکنم😏  از پیشکسوتانم 👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاه قلم کار میکنی ؟؟؟ کلاس رفتی یا ذاتی بلدی ؟؟؟ من روانی نقاشی روغنی ام‌کلاسم رفتم نصفه ول کردم شر ...

سیاه قلمو‌مداد رنگی میکشم بیشتر مداد رنگی .نه تاحالا کلاس نرفتم اصلا استعداد و تمرین هرروزه.ای وای چرا منم وسواس شدید دارم ولی چنان حالتو‌خوب میکنه

سیاه قلمو‌مداد رنگی میکشم بیشتر مداد رنگی .نه تاحالا کلاس نرفتم اصلا استعداد و تمرین هرروزه.ای وای چ ...

اره خیلی شدید علاقه دارم رنگ روغن . ولی الان با دوتا بچه نمیتونم . تمرکز ندارم هم وسواس فکری دارم تو نقاشی رنگ  ونامتقارن بودن عصابم بهم میریزه 

خوشگله وحشتناک هستم 😎 جایی رو نخونده امضا نمیکنم😏  از پیشکسوتانم 👋