2777
2789
عنوان

کمبود محبت😓

210 بازدید | 11 پست

چطور میشه کمبود محبت پدری رو جبران کرد؟

بە زندگی مشترک ضربە زیادی می زنه؟

فرض کنید نه تنها طرف کمبود محبت دارە که تازه بدجنسی هم زیاد دیده

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چیزا مهم نیست. اگ با یه آدم حسابی ازدواج کنی همش حل میشه. 

فکر کنم هیچ چیزی جای محبت پدر رو پر نکنە

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
فکر کنم هیچ چیزی جای محبت پدر رو پر نکنە

نه پر نمیکنه 

ولی درگیر میشی و کمرنگ میشه برات 

درگیر زندگی خودتی و خوشبختیت .دیگه اون ادم ادم و بدجنسیاش برات بی اهمیت میشه

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
منم کمبودمحبت پدری دارم😔😔اصلادوس ندارم درآینده دخترداربشم میترسم مثله من بشه محبت نبینه

من دوست ندارم ازدواج کنم فک می کنم همه مث همن بدجنسن

نه پر نمیکنه  ولی درگیر میشی و کمرنگ میشه برات  درگیر زندگی خودتی و خوشبختیت .دیگه اون ا ...

همش فکر می کنم یجایی کم میارم 

من دوست ندارم ازدواج کنم فک می کنم همه مث همن بدجنسن

این طور نیس 

منم بابامو ددس ندارم .ولی همه مثل بابام نیستن.مرد مسئولیت پذیر هم هست.مرد شجاع هم وجود داره.مرد با محبت کم نیس .

ولی ادم بدم زیاده .باچشم باز انتخاب کن 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
این طور نیس  منم بابامو ددس ندارم .ولی همه مثل بابام نیستن.مرد مسئولیت پذیر هم هست.مرد شجاع هم ...

شما ازدواج کردی؟

بنظرم وقتی یه پسر ببینه یه پدر به دخترش توهین میکنه،هرچقد ادم خوبی هم باشه بازم با خودش میگه لابد پدر لیاقت دختر رو بیشتر میدونه که اینجوری برخورد می کنه

شما ازدواج کردی؟ بنظرم وقتی یه پسر ببینه یه پدر به دخترش توهین میکنه،هرچقد ادم خوبی هم باشه بازم با ...

هنوز نه 

رسمیش نکردیم 

نه عزیزم این طور نیس 

ادم بی لیاقت زیاده .ولی من همینجاهم کم نشنیدم از خانوم های نینی سایت ک همسر های با درکی دارن 

ادم بد زیاده عزیز ولی بدبینی کمکی بهت نمیکنه 

مرد با درک هم داریم 

البته بنظرم کار عاقلانه ایه ک نخوای از مشکلای خونت پیش همسرت با حزئات بگی 

یا جلوی اون خودتو تو شرایطی قرار ندی ک بابات بخواد بهت توهین کنه 

تا حایی ک میتونی فاصله رو رعایت کن 

هنوز نه  رسمیش نکردیم  نه عزیزم این طور نیس  ادم بی لیاقت زیاده .ولی من همینجاهم ک ...

ممنون از راهنماییتون