2777
2789

داره بپرسه رو می خوندم خیلی رفته بودم تو بحرش...

بعد دیدم

چادر رنگی مامانم اویزون بود دم در...

یه دفعه مچاله شد رفت بالا

بعد باد خورد صاف شد

اینکه باد خورد اومد پایین که خب طبیعی بود

ولی اینکه مچاله شد رفت بالا😑😐😑

من بی جنبه چرا باید این تاپیک بخونم

دارم سکته میکنم😖😳

لینکشو بده 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از زندگی ساقط میشم

ترسای ما ب خاطر نداشتن اطلاعاته وقتی اطلاعات نداشته باشی دیگران با دروغاشون باعث ترست نمیشن

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
ترسای ما ب خاطر نداشتن اطلاعاته وقتی اطلاعات نداشته باشی دیگران با دروغاشون باعث ترست نمیشن

اهان از اون لحاظ 

آره ولی بعضی وقتا یه اتفاقایی می اقته اصلا هیچ دلیلی نمی شه براش آورد

تاپیکش تعطیل شد.چیزی برای ترسیدن وجود نداره من پنج سال توی یه بیابون بین گرمدره و ورداورد با مار و عقرب و جن و پری کنار یه عمارت مخروبه که هزار نفر میگفتن جن و پیرمردی که ظاهر میشه و غیب میشه و روح و با انواع صداهای وحشتناک دیدن و شنیدن تک و تنها روز و شب نگهبانی دادم تو همون عمارتم خابیدم هیچی هم ندیدم و نشنیدم همش توهمات ذهنی ادمه بهش فکر نکن.چند روز دیگه یادت میره اولین بارت نبوده که از این چیزا برات تعریف کردن و ترسیدی بعدش یادت رفته.