2777
2789
عنوان

خیلی تنهاییم چیکار کنم....

196 بازدید | 11 پست

خانوما من توی شهر غریب زندگی میکنم شوهرم از ساعت شیش صبح می‌ره سرکار تا شیش عصر بعدم که میاد آنقدر خسته ای که فقط شام میخوره یه دو ساعت بعدم می‌خوابه یه دختر چهار ساله دارم از صبح تا شب با هم تنهاییم دخترم به شدت بهم وابسته شده توی جمعی که بریم از کنارم تکون نمیخوره گاهی که میبرمش پارک با بچه ها بازی نمیکنه می‌ره اون قسمت پارک که زیاد کسی نیست تنها بازی می‌کنه خیلی ناراحتم مادرشوهرش میگه یه بچه دیگه بیار هم بازیش بشه ولی من الان واقعا بچه نمیخوام ....به نظرتون چیکار کنم تصمیم دارم بزارمش مهد زود نیست اذیت نمیشه خودم حس میکنم اینطوری براش بهتره ؟؟؟!؟

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه قراره بالاخره بچه دار بشی الان بچه دار بشی بهتره...هم دخترت از تنهایی در میاد هم خودت فاصله سنیشونم خوبه...ولی اگه قصد بچه دار شدن نداری و شرایطشو نداری ببرش مهد...ولی نه زیاد روزی یکی دوساعت ببر تا اجتماعی تر بشه...ببرش کتابخونه خانه بازی هرچی بیشتر با بچه ها باشه بهتره براش

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی تنهام

و حس تنهایی در صورتی که تنهای فیزیکی نباشی خیلی درد داره

سوالی درباره اوتیسم یا آسپرگر داشتین در خدمتم.                               بپرسین، تا بدونین، تا درک کنین؛ تا ما رو قضاوت نکنین:)                     لینک تاپیک پرسش و پاسخ درباره اوتیسم که می‌تونین سوالاتی که از بنده پرسیده شده و جواب‌هاشون رو اونجا ببینین: https://www.ninisite.com/discussion/topic/9677563/%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%b4-%d9%88-%d9%be%d8%a7%d8%b3%d8%ae-%d8%af%d8%b1%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d9%88%d8%aa%db%8c%d8%b3%d9%85%d8%aa%d8%a7-%d8%ac%d8%a7%db%8c%db%8c-%da%a9%d9%87-%d8%b9%d9%84%d9%85%d8%b4-%d8%b1%d9%88-%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d8%a8%d8%a7%d8%b4%d9%85-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d8%a8-%d9%85%db%8c%d8%af%d9%85

نه زود نیس بذار ولی بعید میدونم بمونه وقتی وابسته س ساعته شیش که خوبه چرا بیرون نمیرید!

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

اره ببر مهد البته میتونی اولش از تایم کم شروع کنی مثلا صحبت کنی روزی یک ساعت یا دوساعت ببری بعد بیشتر کنی .خودت هم حتما برو باشگاه یا کلاس های هنری تو این مدت که تو جامعه باشی .منم چندین سال تو غربت بودم بچه هم نداشتم البته من با تنهایی اصلا مشکل ندارم ولی باز آدم باید با اطرافش تعامل داشته باشه ‌خانواده شوهرت اگه این شهر هستن خب با اونا سعی کن ارتباط بگیری .برا من اونا هم یه شهر دیگه بودن 

اره ببر مهد البته میتونی اولش از تایم کم شروع کنی مثلا صحبت کنی روزی یک ساعت یا دوساعت ببری بعد بیشت ...

واقعا فقط دلم میخواد یکم اجتماعی تر بشه توی پارک میبینم همه بچه دارن از سرکول  هم بالا میرن..دختر من یه طرف تنها بازی می‌کنه قلبم آتیش میگیره هرچقدرم بهش میگم برو باهاشون بازی کن قبول نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه زود نیس بذار ولی بعید میدونم بمونه وقتی وابسته س ساعته شیش که خوبه چرا بیرون نمیرید!

اکثرا که میگه خستم از صبح تا حالا رو پا بودم ماشین ببر خودت هرجا می‌خواین برین گاهی اوقاتم که میریم بیرون در حد اینه که یه شام بخوریم یه بستنی بخوریم بیایم اهل گشت زدن نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باشم ب شوهر میگم شغلش عوض کنه

کاش به همین راحتی بود فعلا که تو زمونه ای داریم زندگی میکنیم که هرچی داری باید سفت بچسبی چون اگه از دست بره خیلی سخت گیری میاد یا اصلا گیر نمیاد اونم با این همه گرونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40