2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

1282 بازدید | 143 پست

سلام دوستان 

من مطالب زیادی از این سایت و شما دوستان یادگرفتم و الان میخوام تجربه شخصیمو در یکی از به درد بخور ترین مسائل در اختیارتون قرار بدم

من چند وقت بود تصمیم گرفته بودم کاپ قاعدگی بخرم و استفاده کنم چون استفاده از نواربهداشتی واسم سخت بود و خیلی حس بدی داشت مدام نگران کثیف شدن لباسم باشم چندین بار اومدم این سایت و نظرات بقیه رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که هرکی استفاده کرده راضیه و هرکسی که نظرمنفی داده همه کسایی هستن که استفاده نکردن و از خودشون الکی نظر میدن.

در نتیجه رفتم و خریدم ( من مارک لونت سایزیک خریدم) و الان چندین باره که استفاده کردم و خیلی راضی ام اصلا یادم میره که پریودم ، نه نشتی داره ، نه میره بالا گم میشه و این حرفای بی اساس که بعضیا تو نظرات منفی گفته بودن، نه باعث عفونت میشه و به نظرم خیلی بهداشتی تر از نواربهداشتیه

البته برای دوشیزگان مناسب نیس

و واقعا میتونم بگم از وقتی کاپ استفاده میکنم دیگه خیلی از مشکلات پریودو ندارم فوق العادس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با پد و نامپون راحتم مشکل ندارم

فقط دردم خیلی زیاده

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

من الان یک سال و نیمه میزارم خیلی راحتم و اینکه اصلا به حرف بقیه گوش نکن یکی میگه عفونت میگیری یکی میگه فیبروم میگیری همش چرته خیلی حس خوبی داره و اینکه زندگیو برای خودتون سخت نکنید نوار بهداشتی خیلی برای پوست مصره من همش خارش پوستی و تاول میزدم اما الان حتی دردام کمتر شده

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

مرسی از اینکه تجربتو گفتی 

یه سوال وقتی دراز میکشی حس برگشت خون نداری؟ 

منم میخوام بخرم بعدش چطور ضد عفونی میکنی ؟ 

ممنون میشم ج بدی💚

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

پس ما دوشیزگان چ کنیم 😏

هیچی نوار نمیشه

من با اینکه خونریزی شدید دارم

فوق وحشتناک خون میاد

ولی هیچ وقت کثیف نشده لباسم

حتی سفید هم پوشیدم تو اون ایام

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند