2777
2789

تحمل کن.با بچه تو شکم قرص نمیخورن که.چایی بخور

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تاجایی که قابل تحمله تحمل کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اخه استامینوفن تو بارداری مجازه

مصنوعیه بالاخره.من که نمیخوردم اگه جات بودم.ماساژ بده با روغن پیشونیتو.

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 
من دیشب از پا درد داشتم میمردم قرص نخوردم ،از اول بارداری هیچ مسکنی نخوردم

افرین به ارادت من چند باری پیش اومد خوردم 

من اخه سردرد میشم بدجوره خیلی حتی با خوابیدن برطرف نمیشه و بدتر میشه هر لحظه

من یه مطلبی تو کانالای بارداری خوندم نوشته بود مصرف استامینوفن در بارداری ممکنه خدایی نکرده باعث اوتیسم در فرزند بشه الان خودم دو روزه از دندون درد بیچاره شدم ولی هیچ دارویی نخوردم😭

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
من یه مطلبی تو کانالای بارداری خوندم نوشته بود مصرف استامینوفن در بارداری ممکنه خدایی نکرده باعث اوت ...

اخی عزیزم دندون درد هم خیلی بده

بهتره که قرص مصرف نشه ولی گاهی چاره ای نیس