2777
2789
عنوان

تست nst بارداری

3246 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من هفته ۳۸ هستم دکتر گفت اگه تکون جنین کم بود برام نوشت تست nst انجام بدم تکونش خوبه هرچی میخورم چندبار تکون میخوره ولی نمیخورم کمتر شده به نظرتون برم لازمه

منم دیروز تکوناش کم شده بود رفتم بیمارستان ان اس تی دادم خوب بود ولی واسم سونو بیوفیزیکال نوشت از دکترم پرسیدم لازمه این سونو رو برم (چون ۳ اردیبهشت زایمان میشم ) گفت اره برو یه موقع اب دور جنین کم نشده باشه 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیروز تکوناش کم شده بود رفتم بیمارستان ان اس تی دادم خوب بود ولی واسم سونو بیوفیزیکال نوشت از دک ...

من ۱۹ فروردین بیوفیزیکال انجام دادم همه چی خوب بود دوبار این سونو رو رفتم 

من ۱۹ فروردین بیوفیزیکال انجام دادم همه چی خوب بود دوبار این سونو رو رفتم 

منم ۱۹ فروردین سونو دادم اب دور جنین زیاد بود گفت دیگه مشکلی نیس نزدیک زایمانته سونو رو فرستادم واسه دکترم گفت خوبه ولی دیروز تکونش کم شد برا فردا نوبت گرفتم برم سونو 

شما زایمانتون کی هست؟

خب برای بچه ت اهنگ بزار باهاش حرف بزن اینکارهام باعث تکون خوردنش میشه اگه نمیتونی بروی تست بده بس م ...

دیگه آنقدر دکترم حساسه سونو و آزمایش برام نوشته خسته شدم اینم برم دیگه خیالم راحت شه خود دکتر گفت تکون خوب باشه لازم نیست منو به وسواس انداخت

منم ۱۹ فروردین سونو دادم اب دور جنین زیاد بود گفت دیگه مشکلی نیس نزدیک زایمانته سونو رو فرستادم واسه ...

سونو برای من ۹ اردیبهشت زده نمیدونم باز دکتر سونو مینویسه یا نه چهارشنبه میرم ویزیت

سونو برای من ۹ اردیبهشت زده نمیدونم باز دکتر سونو مینویسه یا نه چهارشنبه میرم ویزیت

واسه منم سونو ان تی ۹ اردیبهشت زده دکترم واسم ۳ اردیبهشت نوبت داد واسه زایمان ،میشد که ۲ اردیبهشت هم زایمان کنم ولی گفت اون روز توی بیمارستان نیستم 

واسه منم سونو ان تی ۹ اردیبهشت زده دکترم واسم ۳ اردیبهشت نوبت داد واسه زایمان ،میشد که ۲ اردیبهشت هم ...

من طبیعی هستم باید وایسم دردم بگیره تا اون موقع راستی شما تکون نمیخورد رفتین nst دادین

همون دیگه دکتر آدمو به شک میندازه میترسم آخه قرار نیست هی تکون بخوره 

دوست من 40 هفته شد زایمان نکرد دکتر گفت باید هرروز بری ان اس تی بدی، تا 42 هفته هرروز میرفت تا اینکه بچه بدنیا اومد