2777
2789
عنوان

مشکل با شوهر🖤💔🖤

396 بازدید | 12 پست

همه ی مردای اطرافم برای رفاه زن و بچشون درآمدشون صرف میشه و کمی هم به تفریح خودشون میرسن؛ با زن و بچشون هم تفریح و گردش دارن.... اما ما یه زندگی معمولی داریم و شوهرم برای بهبود شرایط و خونه تلاشی نمیکنه پولش رو صرف رفیق بازی و مقداری هم خانوادش میکنه (خرج خونه درحد خوراک و پوشاک ) بقیه رو به میل خودش و میگه پول خودمه شاید بخوام آتیشش بزنم...از چشمم افتاده چون به خوشحالی من ذره ای فکر نمیکنه ....چون دو بچه دارم و نمیخوام زندگی مو رها کنم یه نصیحت کنید به من که چطور کنار بیام وقتی اطرافیان رو میبینم که چطور به زنشون و خواسته هاش بها میدن و زندگی خودم رو میبینم آتیش میگیرم ...درصورتی که هیچی ازونا کمتر ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منی ک شوهر بسیار بسیار خسیسی دارم و زجر میکشم.. خاک تو سرش

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
۱۰ سال کار کردم ...دیگه از یه جایی نتونستم به خاطر بچه هام...ولی با این شرایط بهش فکر میکنم

بچه ات به ۴ سال رسید بذار مهد کار کن و سعی کن بخشی درامدت را پسنداز کنی کل دریافتی را بهش نگو که از خرج خونه کم بذار به تولی تو

دقیقا من اومدم تایپیکاتو بخونم دیدم عین زندگی منه

منم کارم شده حسرت بقیه رو خوردن انقد به خانوماشون بها میدن من هیچی آخر سر منو با همون خانوما مقایسه می‌کنه این خیلی درد داره