2777
2789
عنوان

خردکن

550 بازدید | 3 پست

خانوم ها  کسی هست ، خردکن باریتون کانادا جدیدا تو بازار زیاد شده واقعا خوبه ؟ و عمری هستش میگم چون تا حالا نشنیدم اسمش یکهو تو یکسال نسوزه 😂😂😂😂😂 بین این و فیلیپس گیر کردم چون باریتون ۴ تیغه بود و جنس تیغه ها میگن از تیتانیوم هست 

سلام عزیز دلم 

خردکن باریتون کانادا از محصولات با کیفیت بازار هست، که تیغش تیتانیوم اصلی هست. شفت و اتصال دهندش فلزیه یعنی به این زودیا خراب نمیشه خیالت راحت. 

توصیه میکنم ویدیو مقایسه خرد کردن گوشت رو با انواع خردکن های بازار رو ببینی. 

تازه فروشگاه نظری استور الان خردکن باریتون رو تو تخفیف گذاشته و همچنین ضمانت اصالت کالا هم داره.

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.

فروشگاه نظری استور هر محصولی رو نمیاره برای آوردن یه محصول کلی تحقیق می کنه که آیا این محصول رو بیاره یا نه، همه جانبه یک محصول رو بررسی می کنه. دوست داشتی به پیج اینستاگرام نظری یه سر بزن (فقط فیلترشکنتو یادت نره روشن کنی) nazari_shopcenter

اگرم خواستی به سایت سر بزنی سرچ کن nazari.store

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.