2777
2789
عنوان

شما باشید با همچین پدری رفت و امد میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 17 پست

عزییزم. مطمینا مادرتون اینقدر مهربون هست که شماهارو بخشیده باشه.  ایشون جاشون عالیه. ولی با  حس عذاب وجدان شما ازرده میشه. پس ازردشون نکن. 

اون خوابم شیطانیه. شیطان میخاد روحتو ازار بده. تا آرامش نداشته باشی. و ادمی که ارامش نداشته باشه زندگیش فلج میشه. 

برو سر مزارشون و توی دلت باهاشون اشتی کن و عذاب وجدانو بزار کنار. و عمیقا حس کن ایشون هم اشتی هستن. و ازشون بخاه همیشه حضورشون رو حس کنی. و قرار بزار همیشه براشون قران بخونی و خیرات بدی. 

چیزی که مادرتون و همه ی اموات نیاز دارن. نماز و قران و خیراتِ. نه افکار منفی. نه گریه و شیون. که هم باعث تنش خودتون بشه هم اون مرحوم. 

اگه زندگی پس از زندگی رو میبینید متوجه حرفام میشید. من 4 فصلو دیدم و فهمیدم عزیزم در چه حاله.به چی نیاز داره. به تنها چیزی که نیاز نداشت گریه و عذاب وجدانم بود.

حال خودتونو خوب کنید. و حتما سعی کنید حال برادرتون رو هم خوب کنید. 

پدرتون رو هم واگذار کنید به خدا. 

اونقدر نشستم کارای پدرم رو ریز به ریزشو  تجزیه کردم   تا رسیدم به اینکه چرا مارو داخل دعوا ...

عزیزم میگن : به هر چیزی زیاد دقت نکن ، دقت  دق ات میدهد ، 

سر خودت و گرم کن تا نشینی مساعل و کالبد شکافی کنی ، نود درصد والدین همینن ، بچه و میندازن وسط که بتونن لجبازی کنن و انتقام بگیرند ، 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.