2777
2789
عزیزم من خریدم از جای معتبر کدشم زدم ت سایتش تایید شد ک اصله کلا دوتا خوردم ولی جدا از بیحالیش و ...

اره طبیعیه 

چون سوخت و ساز بدنتو میبره بالا و فشارت میوفته چون غذا نمیخوری 

اب خیلی باهاش بخور 

وقتی هم خیلی داشت حالت بد میشد یکم اب قند نمک خیلی رقیق درست کن بخور فشار و قندت رو تنظیم کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چون خودمم همیشه فشار و قندم پایینه چون هیچی نمیتونستم بخورم اینجور میشدم نزدیکا عصر 

ببخشید من هی پیام میدما

ولی اشتهای منو صفر صفر نکردا

باز کمی میل ب غذا داشتم😐

۰
ببخشید من هی پیام میدما ولی اشتهای منو صفر صفر نکردا باز کمی میل ب غذا داشتم😐

منو اول صفر میکرد 

ولی بعد چند ساعت ، تقریبا ۵ ساعت یکم یکم اشتها برمیگشت با جی سی البته 

گلوریا میخورد خیلی قوی تر بود تازه یکی کامل نمیخوردم کپسکل رو نصف میکردم 

من اصلا موافق داروی لاغری نیستم چون از هرجایی دارو گرفتم همش عوارض داشته واذیت شدم و فشار وتپش قلب رو بالا میبرن تا اینکه همسایمون از طریق یکی از اشناهاش یه قرص لاغری برزیلی به اسم گلکسی گرفته بود ۳عددشو امتحانی ازش گرفتم مصرف کردم اول اینکه هیچ گونه عوارضی برام نداشت کامل اشتهام رو صفر کرد و معلوم بود سوخت وساز بدنم بالا رفته بعدش منم یه بسته سفارش دادم الان ۲۱ روزه دارم مصرف میکم ۹کیلو و نیم کم کردم و اینکه بخدا اصلا هیچ عوارضی برام نداشت شمارشم میزارم براتون کسی خواست اول خوب تحقیق کنه بعد با مسولیت خودش بگیره اینجا متاسفانه همه تبلیغ الکی انجام میده کسی نمیدونه حرف کی رو باور کنه منم چون خودم گرفتم و مصرف میکنم معرفی میکنم وگرنه اگه داروش مثل بقیه فروشنده ها فیک بود همین جا اعلام میکردم فیکه با خیال راحت مصرف کنین از این شماره گرفتم 09378310919