2777
2789

منو برادرم کودکی بدی داشتیم خیلی بد 

الان از پدرم متنفر نیستم فقط دیگه دوسش ندارم 

اما اون باعث شد ما مادرمون رو دوسش نداشته باشیم 

از بچگی خودشو زد به مظلوم نمایی و مادرمونو پیش ما بد جلوه داد من وقتی بلوغو گذروندم فهمیدم  مادرمو از پدرم بیشتر دوست داشتم سعی کردم جبران کنم ولی خب محبت کلامی بلد نبودم وتلاشمو کردم  جبران کنم برادرم هم همین‌طور 

پدرم همیشه دوست داشت مادرمو پیش ما بد جلوه بده....

مادرم که  فوت کرد اون روی خودشو دیدیم 

دیشب خواب مامانمو دیدم  تو خواب دنبالش بودم بهش که رسیدم فرار کرد تو خواب کم مونده  ماشین بهش بزنه 

بسختی رسیدم پیشش اما  یهو از خواب پریدم 

خیلی بد بود من حتی تو خواب هم نمیتونم بغلش کنم نشد تو ۲۲سال یه دل سیر همو بغل کنیم پدرم انقدر پیش مادرمو بقیه گفته بود دوتا بچه هام عاشق منن حتی بجز ما مادرمون هم باورش شده بود 

الان برادرم شده یه ادم سنگدل که مهاجرت کرده رفته از وقتی مادرم فوت کرده پاشو نذاشته اینجا 

منم که بعد فوت مادرم پدرم اون روشو نشونم داد فهمیدم چی به چیه 

موندم من و عذاب وجدان و یه سنگ مزار  

خیلی دلم براش تنگ میشه دلم هواشو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم

همیشه تنها بودم مادرو پدرم هردو شاغل بودن هیچوقت احساس نکردم پدرو مادر دارم . همیشه با دیگران خوشن انگار نه انگار من بچه شونم. بعضی وقتها فکر میکنم من از بوته دراومدم . کاش منم مثل خیلیا تو بچگی پدرو مادرمو از دست میدادم اینقدر روحیه ام داغون نبود هیچوقت شاد نبودم هیچوقت از زندگی لذت نبردم حس زندانی بودن دارم فکر کنم تا وقتی پدرو مادرم زنده باشن من روی شادی و آرامش رو نمیبینم . دیگران رو میبینم چقدر باخونواده شون شادن حسودیم میشه هیچ حسی بین منو خونوادم نیست بعضی وقتها حس میکنم پدرو مادرم یه جور عذابن واسه من. انگار خدا دوستم نداره. استرس و انرژی منفی بهم میدن یعنی واقعا روزی میرسه من بدون استرس زندگی کنم؟ فکر نکنم اصلا باورم نمیشه یه روز ارامش پیدا کنم چون از بچگی همیشه با استرس بزرگ شدم و یک روز نشد از ته دل بخندم