2777
2789
لطفا هر کی جدید از حقوق دوران مرخصی زایمان استفاده کرده بیاد بگه چه مدارکی میخواد ؟ از کی باید اقدام کرد و چقدر از حقوق پرداخت میشه ؟؟
خدارو شکر که بلاخره قدمهاتو رو چشمهای من و بابایی گذاشتی ... بیصبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم
من ٢٢ ابان تاریخ زایمانمه از اول مهر نرفتم میتونستم از اول مهر برم واسه مرخصی زایمان ولی این کارو نکردم و با بدبختی استعلاجی گرفتم تا زمان زایمانم اونجا بهم گفتن بچه که دنیا اومد با شناسنامه بچه و دفترچه بیمه مراجعه کنید برای مرخصی زایمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسیم جان ایشالا بسلامتی زایمان کنی خوشبحالت همه مراحل رو پشت سر گذاشتی من تازه 22 هفته ام
خدارو شکر که بلاخره قدمهاتو رو چشمهای من و بابایی گذاشتی ... بیصبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم
من برای بچه اولم دو سوم حقوقمو میدادن. البته خب قراردادم زیاد نبود. حالا نمیدونم این سری که بخوام برم نه ماه رو قبول میکنن؟
ممنونتم خدا جونم. روز تولد امام رضا خبر هدیه تازه خدا رو گرفتم...زیر سایه امام رضا
منم تازه گرفتم 3چهارم حقوقی که برات تو بیمه رد میشه میدن گواهی پزشک و دفتر چه بیمه و شناسنامه فرزندت رو میبری یه برگه شروع به کار هم بهت میده باید ببری شرکت امضا کنه لیست بیمت هم باید رد شده باشه به من شش‌ ماه دادن
شما
بله خوده شما
اخم کردی چرا؟

لبخند بزن
حیف صورت ماهت بی لبخند باشه
لبخند بزن 1...2...
من استفاده کردم پس از اتمام مرخصی مدارک خودت دفترچه بیمه شناسنامه نوزاد و نامه پزشک که توش نوشته از تاریخ .... تا تاریخ ... به دلیل زمیامن و شیردهی توامان نیاز به 6 ماه مرخصی داری رو میبری بیمه بعد اگر مدارک کامل باشه تشکیل پرونده میده و یه فرم که باید ببری شرکت مهر کنن وبعد میگن برو بانک رفاه حساب باز کن و شماره حسابت رو میبری میدی بهشون بعد از 15 روز حقوقت رو میدن
زندگی صحنه زیبای هنرمندی ماست
دو سومه میانگین مشمول بیمه سه ماه آخرت رو میدن قانونش اینه و باید مدارک زایمانت رو ببری از روز زایمان تایید می کنن مرخصی زایمانت شروع میشه می تونی تا دو یا سه ماه قبل زایمان هم از مرخصی زایمان استفاده کنی که در اونصورت به مقداری که استفاده کردی از مرخصی زایمانت کم می کنن
خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم