2777
2789
عنوان

سلام‌ایرانی صبح‌بخیر😍

71 بازدید | 9 پست

سلام‌صبحتون‌بخیر 

چرا بیدارین این ساعت 

من دارم‌میرم دانشگاه تا ساعت۲نیم کلاس دارم 

ازالان تو فکر‌فردا ک‌ساعت۸نیم‌کلاس دارم‌میتونم‌نیم‌ساعت بیشتر بخوابم😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من دیشب زود خوابیدم از ساعت 5 و نیم بیدار شدم صبحونه خوردم شوهرمو بفرستم سر کار بعد ورزش کنم و خونه رو تمیز کنم😍

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

سلام صبح توام بخیر عزیزم ❤️

نخوابیدم از دیشب تازه میخوام برم بخوابم🤧👋🚶🏻‍♀️

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سختت نیس متاهلی ودانشگاه؟ واقعااراده میخاد موفق باشی گلم

اصلا اصلا سختدنیست  عاشقشم بخدا۳روژ‌تعطیلی مخم داشت منفجر میشد سختیش اینه شوهرم‌خیلی مخالف همش باسختی میرم وگرنه برنامه ریزی میکنم ب همه کارام میرسم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اصلا اصلا سختدنیست  عاشقشم بخدا۳روژ‌تعطیلی مخم داشت منفجر میشد سختیش اینه شوهرم‌خیلی مخالف همش ...

چ خوب واقعا...اره این مردان ک سنگ لاچرخ میزارن منم ترم5بودم ک شوهرم دیگ نزاشت برم   

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
چ خوب واقعا...اره این مردان ک سنگ لاچرخ میزارن منم ترم5بودم ک شوهرم دیگ نزاشت برم    

منم اللن دیگ‌نمیذاره احتنال زیاد فوق دیپلمم‌و‌بگیرم‌ادامه ندم