2777
2789
عنوان

حالِ خراب💔

662 بازدید | 24 پست

نامزدم دو هفتس خبری ازم نگرفته 

شش ماهه عقدیم و ی سال نامزد بودیم 

خیلی دوس داشتیم همو نمیدونم چی شد .

همه حرفام و کارام و همه رووووووو رفته گفته مانانش اونم زنگ بابام زد

سرکتاب باز کردم گفت دعاییع💔😞

دل بابام بد شد چون همه کارایی که در حقم کردن و حرفایی ک ب بابام گفتن گفتم بش و فقط ی بار اومد باهام پیش دعانویس

اما دعانویسه خوبی نبود و از رو مجبوری رفتم دعاهاشم افاقه نکرد💔

بابامم لج کرده بی محلی میکنه ب همشون خودش و مامانش و باباش و همه خانوادشون 💔 

میگ طلاقتو میگیرم ب دعا هم اعتقادی نداره اصلا. 

میگ دعا چرته و خیلی رو طلاق مسممه.

نامزدم ی بارم پی ام ندادع بهم و حتا پروفایلای عاشقونشم برداشته 

و من ب شدت دلتنگ و بی قرارم💔

بابام میگ ۶ ماه نتونستن تحملت کنن نمیتونی زندگی کنی باهاشون چیکار کنم دلم بد گیره 💔

تازه اونایی ک دعا کردنم میشناسم چون هزار بار گرفتع برامون و اونجا دوتایی باطل میکردیم الان چیکا کنم 

بابامم فقط میگ دستش درد نکنه هرکی بود دستِ اینا رو کرد برام💔

ب حرف پدرت گوش،بده کسی ک انقد راحت ولت کرد بازم ول میکنه عزیزجان

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا طلاق بگیر منم همین شرایطو داشتم به حرف بابام نکردم حرفشو زمین انداختم الان مثل چی پشیمونم 

بخاطر احساس زندگیتو نابود نکن دختر اونی ک الان بی محله بعد عروسی از الانش هزاربرابر بدتر میشه عقلتو نده دست دلت

دلم و چیکار کنم؟💔

الان بشکنه خیلی بهتره تا با یه بچه اواره بشی قشنگ فکر کن ب همه جوانب 

اخرین مرحله با ی نفر ک هم رو اونا شناخت داره هم تو حرف،بزن کسی ک عاقله بتونه کمکتون کنه

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
الان بشکنه خیلی بهتره تا با یه بچه اواره بشی قشنگ فکر کن ب همه جوانب  اخرین مرحله با ی نفر ک ه ...

همچین کسی نیس تو زندگیم

قبل عقد هم هر مشکلی پیش میومد میگف تمومش کنیم 

بعد عقد هم بعد هر قهر شبا پیشم نمیومد ن جواب زنگ میداد ن پی ام

جوابمو نمیده بابام میگ حق نداری ن زنگ بزنی ن پیام

به بابات ربطی نداره الان اجازه شرعی قانونی و عرفی تو دست شوهرته 

پاشو بروو ببینش دور از چشم بابات برو بهش نگو داری میری 

برو باهاش حرف بزن ببین مشکل چیه 

مگه مسخره بازیه بدون هیچ دلیلی دیگه همدیگه رو نبینید

بابا دوست پسرت که نبوده طرف شووووووهرتته 

برید باهم حرف بزنید ته تهش اینه که نتیجه بگیرید که نمیتونید باهم باشید

بخدا طلاق بگیر منم همین شرایطو داشتم به حرف بابام نکردم حرفشو زمین انداختم الان مثل چی پشیمونم  ...

خیلی بده ولی خوبیم داره بخدا💔

میترسم بعد اون دیگ نتونم کسی و دوست داشته باشم 

و همیشه بمونه رو دلم داغش

همچین کسی نیس تو زندگیم قبل عقد هم هر مشکلی پیش میومد میگف تمومش کنیم  بعد عقد هم بعد هر قهر ...

ب حرف پدرت گوش کن دختر