2777
2789
عنوان

اگر اینو ب شوهرم بگم پشیمون میشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براشون زیاد مهم نیست یعنی اون تاثیری که بخواید رو نمیذاره ، بیاید مثل من کلاس همسرداری مومنانه شرکت کنید برای تغییر زندگیمون باید تلاش کنیم نمیشه ک هی با بحث و جنگ و سردی ب زندگی ادامه بدیم ، 

تو این کلاس دارن یادمون میدن چیکار کنیم ک هم مرد نیاز فطریش برطرف شه که احترام و اقتدار هستش ، و چجوری میشه ک همون همسر نیاز خانمشو برطرف کنه که محبت و توجه هستش 😊😊 

از همون اول رابطتون کم بود؟ یعنی کلا سردمزاجه 

گرم مزاجه قبلا خوب بود از وقتی باردار شدم کم شده چون من هیچ جوره راحت نیستم اما اونم خیلی سعیشو نمیکنه 

بیشتر رابطه کلامیمونه ک اذیتم میکنه وقتی هست همش سرش تو گوشی و تلویزیونه اصلا باهام حرف نمیزنه قربون صدقم نمیره دلم محبت میخواد خستم از این رابطه

نمیدونم اره از اول همینه دوست داشتنش مثلا محبت میکنه ب خوانوادم کاراشونو انجام میده هر کاری باشه اما ...

باهاش حرف زدی گفتی چرا محبت نمیکنه؟

خوب اینطوری که به خانوادت محبت میکنه به تو نه

گفتی چرا رابطه ندارین اصلا باهاش حرف زدی چرا اینطوریه چی گفته؟

نمیشه اینطوراون دلش نمیخواداذیتت کنه. براش کارای سطحی انجام بده راضیش کن اینطوربده

من بیشتر رابطه کلامی منظورمه دلم میخواد زبونی قربون صدقه بره یکم نازم کنه از همه رفتاراش خستم

گرم مزاجه قبلا خوب بود از وقتی باردار شدم کم شده چون من هیچ جوره راحت نیستم اما اونم خیلی سعیشو نمیک ...

اینارو بهش بگو حرف دلتو بگو نود درصد مشکل رابطه ها همین نگفتن حرفا های دله

من بیشتر رابطه کلامی منظورمه دلم میخواد زبونی قربون صدقه بره یکم نازم کنه از همه رفتاراش خستم

خب بشین کنارش بهش بگوبدونه شایدواقعانمیدونه شوهرمن همیشه میگفت بهم بگومن واقعابعضی چیزارونمیدونم

باهاش حرف زدی گفتی چرا محبت نمیکنه؟ خوب اینطوری که به خانوادت محبت میکنه به تو نه گفتی چرا رابطه ن ...

مدلش اینه مثل خواهراش داره باهام رفتار میکنه بوسم نمیکنه همش دنبال تایید منه میگه خوشتیپم خوشگلم؟؟اما یبار بمن نگفته خوشگل شدی لباست قشنگه همش من باید اونو تایید کنم در حالی ک من زنم نه اون من محبت نیاز دارم توجه و تایید نیاز دارم نه اون 

میخوام حرف بزنمم میگه بس کن دوست نداره گوش بده

خب بشین کنارش بهش بگوبدونه شایدواقعانمیدونه شوهرمن همیشه میگفت بهم بگومن واقعابعضی چیزارونمیدونم

هرچقدر میگم بی فایدست منم غرور دارم بعدم ک میگم دیگه برام بی ارزشه انجامش بده حتی همون روز انجام بده فردا دوباره همون ادم قبله

اینارو بهش بگو حرف دلتو بگو نود درصد مشکل رابطه ها همین نگفتن حرفا های دله

دوست نداره گوش بده میخوام بهش بگم بخاطر بچم باهات موندم وگرنه واقعا رابطه ما زنو شوهری نیست خواهر برادریه و دلم یه شوهر با درک از عشق میخواد