2777
2789
عنوان

چطوری با شوهرم اشنا شدم داستان واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 3394 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی بچه ها خیلی سرد شده بودم چون رابطمون بلاتکلیف بود خانوادم‌متوجه شده بودن برادرم که همش تیکه مینداخت که همش گوشی دستته فلان مامانم از ی طرف خلاصه عید شد ما با خانواده رفتیم مسافرت همش میکف دل تنگ میشم تو نرو ی بهونه پیدا کن منم گفتم نه تو دلم میکفتم از تفریحم کم نمیکنم به خاطرت یک هفته رفتیم قشم برگشتیم گف بیا ببینمت رفتیم بیرون گف شماره خونتون بده بدم مامانم

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

به مامانم‌گفتم اره ی نفر هست و چندساله باهمیم دوسش دارمو اونم با بابام حرف زده بود اونم گفته بود داداشم اول بره تحقیق که جلسه اول شد وای بچه ها نگم چه حس قشنگیه به کسی که میخوایش برسی فکرکنین ما رفتیم اتاق حرف بزنیم جای اینک بگیم علایقت چیه عکس سلفی گرفتیم فیلم یادگاری گرفتیم فقط همو بغل کردیم اشک ریختیم به فاصله سه ماه بعدم عقد کردیم 

خلاصه که عشق ما از اینجا شروع شد الانم ازدواج کردیم سر خونه زندگیمونیم این حس برا هرکی که عاشقه دعا میکنم  با کم و کاستی هاش قشنگه ب پای کسی ک دوسش دارین بمونین که قسمت هم بشین 

خلاصه که عشق ما از اینجا شروع شد الانم ازدواج کردیم سر خونه زندگیمونیم این حس برا هرکی که عاشقه دعا ...

من خودم کاملا سنتی ازدواج کردم شوهرم دوست دارم ولی اینجور که تو تعریف کردی دلم دوستی خواست خخخخخخ

من خودم کاملا سنتی ازدواج کردم شوهرم دوست دارم ولی اینجور که تو تعریف کردی دلم دوستی خواست خخخخخخ

عزیزدلم ایشالا خوشبخت بشی قشنگه ولی سختیم داره مخصوصا بحثا و دعواهاش 

انشالله به پای هم پیر بشین  راستی رشته خودو همسرت چیه و چند سال اختلاف سنی دارین

همسرم هوشبری ۲۴سالشه منم علوم ازمایشگاهی