2777
2789
عنوان

بیا یادت بدم چجوری رنگی بنویسی💕

2877 بازدید | 181 پست

♡ بچه ها از بس که تو تاپیکای بقیه ازم پرسیدید چجوری رنگی مینویسی گفتم این تاپیکو بزنم و راهنماییتون کنم چون تو تاپیک دیگران میخواستم بهتون بگم تاپیک طرف 

کلا منحرف میشد و به بیراهه میرفت😂😂😂

البته تو رو خدا کل سایت و تاپیکا رو رنگی رنگی نکنید ک دعوامون نکنن و نندازنمون بیرون مرسی😂😂

دوتا روش داره💚🧚🏻‍♂️

روش اول و درستش اینه ک

از سه نقطه بالا سمت چپ حالت سایت رو مدل رایانه انتخاب کنی بعد از اون پالت رنگ هر رنگی ک دوس داری انتخاب کنی و بنویسی

میتونی یه متنی مثلا :) کپی کنی بعد بیای تو حالت گوشی باز و از اون کپی استفاده کنی مثل خودم ک از ♡ استفاده میکنم

دومین روش اینه ک

متن رنگی ک تو امضا بچه ها هست مثلا تو امضا خودم یه تیکه رو کپی کنی

بعد تو قسمتی ک متن رو مینویسی پیس کتی و متنتو بنویسی البته یادت نره اون ک اول کپی کردی رو پاک کنی😂😂😂

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

حالا یه سوال دیگه 

چجوری قفل کنم تاپیک رو🤚😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا یه سوال دیگه  چجوری قفل کنم تاپیک رو🤚😂

برو تو پروفایلت

اونجا ک زده تبادل نظر های من بعد یه گزینه قفل کردن داره اونو بزن

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
چرا نشد🙄

♡ با کروم بیا 

شد شد شد😂😂😂🤚

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
شد شد شد😂😂😂🤚

😘🌷