2777
2789
عنوان

فقط مادرا بیاید💔💔💔💔

252 بازدید | 20 پست

خیلی دلم شکست بخاطر دخترم

یه پیرزن همسایه داریم قبلا باهامون رفتو امد میکرد بچمو ناز میکرد بغل میکرد گاهی میبرد خونش بچم خیلی عادت کرد بهش خیلیم دوسش داره عین مادربزرگش خلاصه بعد که اون یکی همسایه بچه دار شد کم کم روابطشو باما کمرنگ کرد تا جایی که دائم میره خونه اون یا الان بچه های اونو میاره خونش و کفشاشونو از دم درواحد قایم میکنه که بچه من نبینه و بره اونجا حالا من اصلا نمیفرستم دخترمو چجور بشه ماهی نیم ساعت بره حالا امروز دیدم ساعت۲ بچه های همسایه رو اورد برد تو کفشاشونم قایم کرد بچم نبینه تا۷شب اونجا بودن که دخترم از صداشون فهمید گریه کرد نیم ساعت فرستادم زود رفتم اوردم دخترم گفت مامان بچه ها گفتن کفشامونو قایم کرده بودیم تو نیای بعد هی میپرسید یعنی منو دوست ندارن

چکار کنم نره اونجا اخه چی بگم بچه اونا هروز اینجان هی صدای تلوزیون زیاد میکنم بچم نغهمه بره بچه من۵سالشه بچه های اون ۴سال و ۲سال

بنظرتون گله کنم

وا چه همسایه .... و .....

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

وای عجب دلی داری میفرستی...من الان خونه فامیلامونم تنهایی نمی‌زارم بره

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تصور بچگانه اون بچه ها بوده که کفشامونو قایم. میکنه که تو نیای 

شاید اون اینکارو میکنه تا حسادت دخترت تحریک نشه و نبینه اونا اونجان 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

نه عزیزم

بذار گریه کنه از سرش بیوفته

یا اون تایم ببرش پارک

اخه بچه ها چرا باید خونه یک نفر دیگ ک نظارتی روشون نباشه بازی کنن

و اینکه شاید مدام زیر تی وی بشینن ک اصن برا تمرکز و رشد عقلی بچه ها خوب نی

اصن هم به روی همسایه نیار 

گله بزرگترین اشتباهه 

ممکنه بچه شما کمی بررگتر باشه یا شیطون تر باشه یا هر دلیلی طرف دلش نخواد بچتون بره از غریبه هم که انتظاری نیست ولی شما باید عزت نفس یاد بچت بدی 

خودت باهاش بازی کن دستشو بگیر برید پارک وقتی دیدی صداشون میاد و برید یه بستنی بخورید قدم بزنید با هم دیگه برای خودتم خوبه حال و هوات عوض میشه 

بعدم غریبه جماعت از بچه ادم چجوری میخواد مراقبت کنه اصلا چجوری اعتماد میکنی به بقیه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵